JBL Tune 125BT

JBL Tune 125BT

U vašem ritmu

JBL je poprilično siguran odabir za audio proizvod, a čak i njihova budget ponuda nudi moderne funkcije zajedno s odličnim zvukom

Kada govorimo o svjetski prepoznatljivom brendu, ne možete ići puno povoljnije od ovih JBL-ovih slušalica. Za manje od 40 € dobivate „okovratne“ bežične slušalice koje JBL opisuje kao „grab ‘n’ go“ proizvod s dovoljno glasnoće da se izolirate u svijet muzike, ako volite glasnu glazbu. Mi smo ih upravo tako i testirali kako bismo vidjeli gdje su granice ovih entry-level slušalica.

Na prvi pogled, koliko su slične Sonyjevoj ponudi, toliko su od nje različite. JBL također svu tehnologiju postavlja na žicu koja povezuje dvije slušalice, a ideja je da vam cijela stvar visi oko vrata. Kako je većina hardvera pomaknuta sa samih slušalica na žicu, slušalice su vrlo lagane u uhu i dobro stoje, tako da nećete imati puno problema s nošenjem. Na žici imamo dva plastična dijela koji sadrže ostatak hardvera, raspoređena tako da imaju podjednaku težinu i dok su oko vrata ne naginju slušalice na jednu stranu, iako smo ih za vrijeme testiranja trebali tu i tamo namještati, što će pogotovo biti slučaj ako ih namjeravate koristiti za vrijeme rekreacije i općenito većih tjelesnih aktivnosti. Dok na lijevoj strani nemate nikakve vanjske značajke, na desnoj strani su svi gumbi za kontrolu. Gumbi su gumirani, no klikanje nudi puno jasniji fizički odaziv, tako da ste sigurni kada njima upravljate. Brzo klikanje povećava glasnoću ako pritišćete „+“, a smanjuje ju na „-“, dok srednji gumb služi za pauziranje, javljanje na pozive ili pak paljenje i gašenje slušalica. Dugo držanje plus ili minus gumba također prebacuje pjesme. Same slušalice imaju oznake na koje uho idu, iako ćete to već znati po obliku. Također su magnetizirane tako da, kada ih spustite iz uha da vise oko vrata, mogu se „povezati“ kako se ne bi razmahale dok ih ne koristite. Na rubu ovdje imamo i USB-C utor za punjenje, ispod zaštitnih vratašca. Iako slušalice dolaze s vlastitim USB-A u USB-C kablom, nismo imali problema ni s punjenjem modernim punjačima od mobitela koje smo imali pri ruci. Osim silikona za uši s kojima slušalice dolaze, imate još dvije dodatne veličine, tako da si svatko može pronaći idealnu veličinu koja će izolirati okolinu te držati slušalice u ušima, a također biti udobne za korištenje kroz dulje vrijeme.

 

JBL-Tune-125BT-CROP.gif

 Brrzo punjenje: zapravo znači dva sata punjenja da baterija dosegne 100 %, no zato dobivate do 16 sati u komadu

 

Kako se radi o entry-level modelu, nemaju aktivno poništavanje okolne buke, no silikonski umeci ponudit će vam pasivnu izolaciju - pogotovo zvukova viših frekvencija - dok će dublje frekvencije poput onih koje proizvode motori za vrijeme putovanja prolaziti do uha. To, naravno, možete pobijediti glasnijom glazbom, ako vam paše. Slušalice mogu biti vrlo glasne te baterija traje oko 16 sati na jednom punjenju. Za punu bateriju treba im oko dva sata punjenja što JBL naziva „brzim“, no bolje ih napunite na vrijeme, da ne ostanete bez baterije. Slušalice koriste Bluetooth 5.0 tehnologiju i podržavaju konekciju na više izvora istovremeno. JBL sam nudi primjer gdje gledate multimediju na tabletu, a ako vas netko nazove na mobitel, izvor zvuka se prebacuje na mobitel te se možete javiti i obaviti poziv preko slušalica, a zatim vratiti omiljenoj seriji. Za multimediju su također solidan odabir jer imaju vrlo malenu latenciju za Bluetooth slušalice na koju smo se brzo naviknuli. Zvuk, koji smo slušali na maksimalnoj glasnoći, nije se puno svađao između dubokih i srednjih tonova što je veliki plus u ovom cjenovnom rangu, a također je bio vrlo neutralan u višim tonovima i bez zujanja kod jačih vokala. JBL ističe i „Pure Bass“ koji je izražen, no nije pretjerano istaknut, tako da ne smeta ostatku glazbe. Uostalom, na ekvilajzeru mobitela uvijek možete prilagoditi zvuk po svojoj preferenciji.

 

JBL-Tune-125BT-DRUGA-CROP.gif

 Pure Bass:  JBL ističe duboke tonove koje ćete cijeniti, a bez da unište ostatak melodije

 

JBL_Tune_125BT_ZADNJA_CROP.PNG

 

Više informacija

  • Model: JBL Tune 125BT
  • Ocjena: 4,49
  • Cijena: 31,99 €
  • Kvaliteta: 4,7
  • Ergonomija: 4
  • Proizvođač: JBL
  • Vodootpornost: Nema
  • Dizajn: Silikonski vrh
  • Baterija: 120 mAh
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati



Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za JBL Tune 125BT

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

JBL Tune 125BT - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.