Logitech Spotlight - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Logitech Spotlight

Logitech Spotlight

Metalni pokazivač

Spotlight ima čvrsto metalno kućište i trebate li dodir ekskluzive za vaše keynote govornike dok vrte prezentacije dobit ćete taj osjećaj. Uz to ima i zanimljive napredne mogućnosti.

Hladan dodir aluminija zarazio je sve uređaje koji traže onu dozu posebnosti i privlačnosti pa je i ovaj prezenter iz Logitecha dobio svoje unibody metalno kućište. Duguljasti dizajn odlično će se smjestiti u većinu ruku, a sve tri tipke nalaze se pri vrhu jedna ispod druge počevši sa spotlight, tipkom za naprijed i nazad.

S računalom se Spotlight spaja pomoću 2,4 GHz Wi-Fi veze pomoću USB donglea koji se nalazi u donjem dijelu uređaja i lako se vadi za umetanje u računalo. Moguća je povezivost i preko Bluetooth 4.0 veze.

Kada se izvuče dongle, otkriva se USB Type-C konektor za brzo punjenje. Samo minuta punjenja dat će vam tri sata rada, a kada je uređaj potpuno napunjen Logitech tvrdi da nudi tri mjeseca rada. U klasičnom prezentacijskom načinu rada, funkcija tipki je uobičajena, ali postoje dodatne mogućnosti dugog držanja moguće je zamračiti ekran i brzo skakati naprijed i nazad po prezentaciji. Također je moguće namjestiti pojačavanje i stišavanje zvuka računala. Moguće je namjestiti custom gestu, ukoliko ne želite ovu opciju. Ako je bitno prezentaciju završiti u određeno vrijeme, a gotovo uvijek jest, Spotlight nudi opciju timera pri ćemu će vam tiho vibrirati pet minuta prije predviđenog kraja prezentacije. Tri su moda označavanja bitnih dijelova prezentacija, highlight zamrači ekran osim kruga kojeg želite pokazati, magnify povećava dio ekrana oko pokazivača, a krug jednostavno napravi krug oko pointera. Ako su sva tri moda uključena, između njih se prebacujete dvostrukim dodirom na spotlight tipku. Uz to, Spotlight može funkcionirati kao „zračni miš“, pri čemu nije najpraktičniji u toj funkciji.

Više informacija

 • Performanse: 5
 • Isplativost: 4
 • Ergonomija: 5
 • Proizvođač: Logitech
 • Dimenzije i masa: 131,3 x 28,1 x 12,1 mm / 42 g
 • Ostalo: Konekcije: 2,4 GHz wireless konekcija, Bluetooth 4.0 i više Kabel: USB 3.0 Type C Baterija: 85 mAh (tri mjeseca) Senzori: 3D akcelerometar, žiroskop
 • Ustupitelj i cijena: www.logitech.com, 999,00 kn
 • Minus: Cijena
 • Plus: Dizajn i ergonomija, mogućnosti
 • Ocjena: 4,6
 • Model: Spotlight
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech Spotlight

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech Spotlight - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...