Logitech G Pro

Logitech G Pro

Danas postoje mnogi proizvodi čije ime sadrži riječ „Pro“, no ona obično gubi svoje izvorno značenje te samo označava bolju verziju proizvoda

Ime koje mu se vjeruje

Logitech je „Pro“ uzeo doslovno i dizajnirao miš isključivo prema zahtjevima profesionalnih igrača. G Pro koristi PMW-3366 senzor koji je sami vrh ponude optičkih senzora te bismo se usudili reći kako se radi o savršenom senzoru. Nemoguće je natjerati senzor da izgubi mogućnost praćenja čak i pri najbržim pokretima i naglom dizanju miša od podloge. Kvaliteta izrade je odlična, svi paneli se savršeno poklapaju i nema nikakvih zveckanja.

Kućište G Pro-a izrađeno je od mat crne plastike s blago grubom teksturom koja omogućava sigurno držanje i ne promovira znojenje. Oblik je identičan kao kod modela G203, tako da s njime dijeli sve vrline i mane. Oblik nema jasne rubove ili zaobljenja koja sile prste u određeni položaj i zbog toga je siguran, no također bočne stranice imaju V profil koji se sužava od vrha prema dnu, što će mnogima smetati te može prouzrokovati grčenje prstiju.

G Pro ima oblik koji definitivno morate probati prije kupnje: nama je odličan, no isto tako mnogi se žale na ovaj oblik, što znači da nije dovoljno siguran. Masa od 86 grama je odlična za kompetitivno igranje i miš ove veličine. Težište je odlično centrirano te je u ravnini sa senzorom, što je idealna konfiguracija. Kotačić Logitecha G Pro ima dovoljno dobro definirane korake za kompetitivnu igru, iako bismo voljeli da je sila potrebna za pritisak istog nešto manja.

Klikovi nude savršenu količinu otpora i među najboljima su na testu. Kabel je vrlo mekan, iako je pleten, no i dalje nije mekan kao kabel modela G203 koji nema pletenu oblogu. G Pro je među najboljim miševima na testu, no isto tako teško je preporučiti ga kraj modela G203 koji nudi 95% mogućnosti uz identičan oblik po dvostruko nižoj cijeni. Prije kupnje svakako preporučamo da prvo isprobate G203 jer G Pro nudi tek inkrementalna poboljšanja po mnogo višoj cijeni.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G Pro

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G Pro - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...