Logitech G403

Logitech G403

Logitech G300S je osvježena verzija modela G300 koji je izašao 2011. godine te je u svoje vrijeme bio među najpopularnijim Logitechovim miševima

Uzak oblik za uzak budžet

Logitech je kod osvježavanja G300 igrao na sigurno, tako da G300S ima identičan oblik koji je savršeno simetričan, tako da je miš moguće koristiti lijevom i desnom rukom, što je osobito važno ljevacima. Senzor je ostao isti kao kod G300: radi se o Avago ADNS-3055 senzoru koji pokazuje svoje godine i nedostatke u usporedbi s modernijim senzorima, tako da ga ne preporučamo za kompetitivnu igru jer je senzor moguće natjerati da izgubi mogućnost praćenja pokreta.

Kvaliteta izrade je odlična, nema primjetnog zveckanja leće senzora kao niti tipki, na što smo već navikli od Logitecha. G300S je napravljen od kombinacije mat i sjajne crne plastike, dok je baza miša prepoznatljive Logitechove plave boje. S obje strane nalaze se gumeni gripovi koji imaju blago grubu teksturu koja pomaže pri držanju miša i ne promovira znojenje. Oblik Logitecha G300S prilično je nesiguran, prvenstveno jer je vrlo uzak, zbog čega će korisnici sa srednjim i velikim dlanovima imati problema s boli u prstima nakon duljeg igranja.

Osim širine, veliki problem Logitecha G300S je to što stranice imaju krivinu s prilično visokim radijusom zakrivljenosti, što prstenjak i mali prst tjera u vrlo neudoban položaj, dok je palac u udobnom položaju, no također je taj isti položaj fiksan, odnosno ne dozvoljava prilagodbu. G300S ima masu od samo 80 grama, što je odlična masa za miš njegove veličine. Distribucija mase je odlična, tako da je težište u sredini, iako se zbog krutosti kabela tijekom igranja čini da je težište pomaknuto uvelike prema prednjem dijelu miša.

Kotačić ima nedovoljno definirane korake i previše je uvučen u kućište, dok su tipke odlične i traže idealnu količinu sile pritiska za aktuaciju, s time da RMB i LMB imaju malo preplitak hod. Logitech G300S je miš nesigurnog oblika sa ispodprosječnim senzorom i možemo ga preporučiti samo ljevacima koji traže mali miš s dodatnim tipkama jer za sve ostale postoje daleko bolje opcije po istoj ili čak nižoj cijeni.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)Pretraži Nabava.net portal za najbolju cijenu

Najbolje cijene za Logitech G403

Pretraži recenzije hardvera

HARDVER
HARDVER
   Laptopi
   Računalo
   Procesor
   Grafička kartica
   Matična ploča
   Hladnjaci
   Kućište
   Monitor
   Hard disk/SSD
   Mrežna oprema
   Miš
   Tipkovnica
   Napajanje
   Audio
   USB/kartice/prijenosni HDD
   Televizori
   Pametni telefoni
   Tablet
   Projektor
   Printer/MFC
   Ostalo
   Pametni satovi
   Fotoaparati
   RAM
   Akcijske kamere
   Igraća konzola
   Gamepad

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Logitech G403 - VidiLAB - QR Code Friendly

Zadnje testirano u VIDILAB-u...