Aqua Computer predstavio svoju verziju vodenog bloka za RX 480 grafičku karticu - 5.0 out of 5 based on 2 votes
Aqua Computer predstavio svoju verziju vodenog bloka za RX 480 grafičku karticu

Aqua Computer predstavio svoju verziju vodenog bloka za RX 480 grafičku karticu

Iako AMD-ova kartica ne spada pod high-end klasu, to ne znači da kompanije koje se bave hlađenjem komponenti nisu napravile rješnje i za nju.

Kompanija Aqua Computer objavila je dostupnost kryographics RX 480 vodenog bloka proizvedenog u njihovim potrojenjima u Njemačkoj. Kao i njihov nedavni kryographics za Pascal arhitekturu (GTX 1000 serija kartica), tako i ovaj ima mikrostrukturu s jet plateom. Baza je napravljena od elektrolitičkog bakra s debljinom od 10 mm. Zahvaljujući preciznoj proizvodnji dopušteno je korištenje termalne paste ne samo za GPU, već i za RAM, što prema navodima kompanije osigurava najbolju vezu između grafičke kartice i coolera. Područje iznad GPU-a sadrži jet plate koji usmjerava vodu u dva pravca kroz svoje mikro strukture. Uključena je i termalna podloga za regulatore napona. Instalacija je jednostavna i sigurna putem izrađenih poniklanih umetaka. Za najbolji mogući prijenos topline kompanija je sve relevantne kontaktne površine i ispolirala.

Dostupan je u dvije varijante, brončanoj i poniklanoj. Prva verzija dolazi sljedeći tjedan, dok druga se očekuje u roku od oko dva tjedna. Oba dvije verzije mogu se naručiti putem njihove stranice po cijeni od 100 eura (oko 749 kn) za brončanu i 115 eura (oko 861 kn) za poniklanu verziju.

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Aqua Computer predstavio svoju verziju vodenog bloka za RX 480 grafičku karticu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.