MSI najavio reviziju svojih B150M Bazooka i Mortar matičnih ploča

MSI najavio reviziju svojih B150M Bazooka i Mortar matičnih ploča

Dvije nove verzije njihovih Mortar i Bazooka ploča dolaze sa sitnim ali naprednim promjenama.

Nakon što su nedavno objavili čitavu seriju grafičkih kartica GTX 1080 i 1070, sad su se ponovno posvetili matičnim pločama, najavivši tako micro-ATX ploče B150M Bazooka Plus i B150M Mortar Arctic.

Tako njihov B150M "minobacač" (Mortar) dobiva novu kamuflažnu boju za snježne površine tj. arktički izgled. Podržava šestu generaciju Intelovih procesora za LGA 1151 socket, DDR4-2133 memoriju do 64 GB. Njihova Arsenal gaming serija matičnih ploča dolazi i s LED-icama na stražnjoj strani, ovaj put u bijeloj boji. MSI Light Extension header pruža mogućnost instalacije standardnih 12V stripova na njega, dajući korisniku tako i više mogućnosti za osvjetljenje.

Msi B150M Mortar Arctic

U usporebi s B150M Mortarom, Arctic verzija ima dakle bijeli PCB, drugačije heatsinkove i dodatni USB 3.1 Gen 1 Type-C port. Na prednjoj strani je tako po dva USB 2.0 i 3.1 porta, dok je na stražnjoj strani četiri USB 3.1 (jedan Type-C) i dva USB 2.0. Razlika je i u smanjenju kondenzatora, što bi moglo imati posljedicu na snagu sustava. Izbačeni su također i jedan USB 3.0 port, dva SATA-III porta, PCI-e x1 slot i SATA kontroler. No tu su i dalje njihove standardne high-end opcije poput DDR4 Boost tehnologije, Steel Armor i Turbo M.2. Komponente imaju oznaku kvalitete četvrte vojne klase. Ugrađeni Intel SBA poboljšava produktivnost, upravljanje i zaštitu. Što se tiče grafike, podržani su DVI-D i HDMI portovi te 2-way Crossfire tehnologija. Uz ploču dolaze i njihovi standardni softveri poput Gaming App i OBS streaming softvera.

Msi B150M Mortar Arctic 2

Drugi model "bacača raketa" (Bazooka) dolazi s plusom, sadržavajući čelično ojačani PCI-e x16 slot, dodatni USB 3.1 Gen1 Type-C (brzina do 5 Gb/s) i Turbo M.2 koji omogućava transfer podataka putem PCI Express 3.0 x4 sučelja do 32 Gb/s. Jedino što je izgubio je dva SATA-III porta i kontroler, imajući tako sveukupno šest portova.

Msi B150M Bazooka Plus

Također ima i novi dizajn s jačim heatsinkovima, te već standardne opcije poput Audio Boosta i Gaming LAN-a koji se brinu za što bolju kvalitetu zvuka i mrežnog igranja. Njihov Gaming LAN Manager s optimizacijom važnosti prometa i niskom latencijom, dodatno pomaže u klasificiranju i prioritetu kod aplikacija osjetljivih na latenciju. U odnosu na prethodni model, ova ploča ima gotovo iste karakteristike kao što su bijela LED svjetla, 4.vojnu klasu, podršku za Intelove procesore i memoriju no nema Light Extension header.

Msi B150M Bazooka Plus 2

Informacije o cijeni i dostupnosti za oba dva modela za sada su nepoznati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI najavio reviziju svojih B150M Bazooka i Mortar matičnih ploča - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.