PhotoScape

PhotoScape

Švicarski nož za početnike

Odličan preglednik i editor fotografija na intuitivan način podučava prve korake manipulacije digitalne fotografije

Kad biramo osnovne programe na računalu, želimo da oni budu besplatni, da što manji broj alata obavlja što više funkcija, želimo da ne budu hardverski prezahtjevni, te najbitnije, moraju biti intuitivni, tako da ih svatko može pokrenuti i svladati u vrlo kratkom periodu. Takav je PhotoScape, već dugi niz godina omiljeni alat za uređivanje fotografija među početnicima. Danas smo fotoaparate zamijenili mobitelima koji već unaprijed „peglaju“ fotografije, no prije objave na društvenim mrežama ili prije ispisa za uspomenu, potreban je onaj završni dodir. Svojim brojnim mogućnostima PhotoScape omogućava izradu jednostavnog kolaža ili obradu fotografije, bilo da želite napraviti automatsko ili ručno manipuliranje, promjenu svjetline i kontrasta, prilagođavati zasićenje boja, dodati okvir ili efekte. Program će pred korisnika staviti jednostavne izbornike gdje je sve jasno vidljivo i intuitivno, a različite kategorije alata su svrstane u zasebne tabove u izborniku. 

 

 322-1.jpg

  Izbornik: Popularni cirkularni glavni izbornik PhotoScape je ostavio istim svih ovih godina, a korisnici su već naučili „gdje što stoji“

 

Osim toga, PhotoScape sadrži brojne alate koji bi vam mogli biti od koristi u svakodnevnom korištenju računala, a da imaju barem minimalne veze s digitalnom fotografijom. Tako možemo pronaći alat za snimanje zaslona računala, animiranje GIF-ova, konverter RAW formata s digitalnih fotoaparata, alat za višestruku konverziju i ispis fotografija, pa čak i alate za ispis različitih tipova papirnih predložaka, poput bilježnice s kvadratićima ili planera. PhotoScape je krcat mogućnostima koje će najviše cijeniti početnici u digitalnoj fotografiji i ispisu, jer na jednostavan i intuitivan način omogućava korisniku željeni rezultat.

 

322-2.jpg

 Uređivanje: Editor nudi brojne mogućnosti, a najčešće korištene su intuitivno položene na alatnu traku na dnu ekrana

 

SPECIFIKACIJE_322.gif

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

PhotoScape - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.