Savršena ravnoteža dizajna i performansi

Savršena ravnoteža dizajna i performansi

HONOR Magic V2

Preklopni mobiteli konstantno su dosada bili u svojevrsnom limbu što se tiče njihove iskoristivosti od strane korisnika, no danas sve sjeda na svoje mjesto.

HONOR već neko vrijeme cilja na sve razine potencijalnih korisnika, a s novim premium mobitelom globalno je stao pod svjetla reflektora, ponudivši uistinu impresivan uređaj kojeg smo se odmah i dočepali da vidimo što sve korisnicima može pružiti.

Preklopni mobiteli nisu novost, no višegodišnji razvoj muči konstantna borba s raznim limitima i kompromisima radi kojih je takve mobitele uvijek teško preporučiti krajnjim „casual“ korisnicima od kojih ne možete očekivati da će živjeti s raznim nedostacima kako bi mogli pokazati novi dizajn.

 

Honor_Magic_V2_Native-3.jpg

 

HONOR je u obliku svog Magic V2 modela riješio sve u jednom potezu ponudivši flagship mobitel koji se drži flagship gabarita, no nudi puno više jer se otvaranjem dobiva veliki zaslon dijagonale 7,92” idealan za sve - od gledanja multimedije, praćenja društvenih mreža do, naravno, multitaskinga.

No, ako ne želite trenutno koristiti veliki unutarnji zaslon, lako se mobitel koristi s vanjskim zaslonom koji nema kompromisa. Koristi se 6,43” vanjski zaslon s odličnim omjerom ekrana i rubova koji su lagano zakrivljeni i daju mu premium izgled i prije nego ga otvorite. Dok je vanjski zaslon FullHD+ rezolucije i nudi do 2.500 nita svjetline kao i svi drugi flagship mobiteli, unutarnji zaslon nudi rezoluciju s 2344 x 2156 piksela za vrlo oštru sliku i bolju rezoluciju od konkurencije, a tu je i slika od visokih 1.600 nita koja je vrlo lako vidljiva na suncu.

Dok je vanjska strana zaštićena ojačanim staklom, mi smo dobili verziju koja straga ima umjetnu kožu, te mobitelu već u startu daje premium dizajn. Dodatno u kutiji dobivate i maskicu koja štiti stražnju stranu mobitela, a daje mu i sklopivi naslon tako da ga možete postaviti na stol za uživanje u multimediji bez da ga morate držati u rukama.

 

Honor_Magic_V2_Native-2.jpg

 

No, dosta smo se vrtjeli oko manje bitnih detalja. Glavna prednost ovog mobitela je što preklopljen ima debljinu bilo kojeg modernog flagship mobitela sa svega 9,9 mm debljine. Jednom kada ga otvorite, dobivate nevjerojatnu debljinu od svega 4,7 mm, što bismo rekli da je nemoguće da mobitel ne držimo u rukama. Rasklopljen, mobitel se ne savija već čvrsto stoji, savršeno ravan s minimalnim centralnim udubljenjem koje je i dalje neizbježno. Unatoč tankom dizajnu, mobitel i dalje nudi veliku 5.000 mAh bateriju koja mu osigurava dugi rad na jednom punjenju, a nudi i vrlo brzo 66 W punjenje.

Mi smo krenuli u akciju koristeći ga upravo kako i prosječan korisnik očekuje - do maksimuma smo izazvali kamere, natjerali ga na multitasking i, naravno, gledali hrpu videa, sve u ime testiranja. S obzirom da mobitel koristi i Snapdragon 8 Gen 2 čipset, krenuli smo u akciju i odigrali dobar dio Warcraft Rumble rundi, te se okušali i u Genshin Impactu koji i dalje ostaje zlatni standard grafičke kvalitete za isprobavanje ovakvih mobitela. U svakom slučaju, HONOR Magic V2 pokazao je prednosti velikog zaslona upravo u uvjetima kada bi korisnici to htjeli, a opet omogućio bezbrižno svakodnevno korištenje mobitela s odličnim vanjskim zaslonom i ruci ugodnim dizajnom koji vam neće stajati na putu.

 

Honor_Magic_V2_Native-4.jpg

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Savršena ravnoteža dizajna i performansi - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.