VIDI.edu: Sve što trebate znati o domaćim tech učilištima - 5.0 out of 5 based on 1 vote
VIDI.edu: Sve što trebate znati o domaćim tech učilištima

VIDI.edu: Sve što trebate znati o domaćim tech učilištima

Saznajte što tvrtke traže od IT diplomanata, kako studiji inkorporiraju nove tehnologije u svoj kurikulum i sve što trebate znati o hrvatskim tech učilištima.

Dok se na zagrebačkom Velesajmu održava Smotra Sveučilišta gdje možete saznati sve što vas zanima o 31 fakultetu i 3 umjetničke akademije u sklopu Sveučilišta u Zagrebu, mi vam donosimo sve relevantne informacije o nizu popularnih tehnoloških učilišta na području Republike Hrvatske.

Od toga koje sve smjerove nude i kako pristupaju prenošenju znanja na svoje studente do inkorporacije novih tehnologija poput generativne umjetne inteligencije u svoje kurikulume i kako pripremaju studente za karijeru nakon studija – sve saznajte na jednom mjestu.

Osim toga, kako bismo vam pružili cijelu sliku i zaokružili priču, donosimo vam i viđenja nekih od vodećih domaćih IT tvrtki o tome što studenti mogu očekivati u tranziciji s fakulteta u realan sektor, na što se trebaju fokusirati tijekom obrazovanja i s kakvim znanjima trenutni i nedavni diplomanti s domaćih tech učilišta dolaze u njihove tvrtke.

U tradicionalnom posebnom prilogu posvećenom najboljim tehnološkim fakultetima i učilištima, koji ima tradiciju dugu 14 godina i izgrađene odnose s akademskom zajednicom, studentima i vodećim tehnološkim tvrtkama, istražili smo koje tehnologije i na koji način tech učilišta i fakulteti uklapaju u svoje studijske programe i kolegije.

U svijetu u kojemu je moguće na petoj godini učiti o tehnologiji koja pri upisu fakulteta nije niti postojala, zanimalo nas je koje to ključne nove tehnologije ili pristup studiranju imaju pojedine STEM obrazovne institucije koje ih izdižu iznad konkurencije. Budućim studentima će te informacije pomoći u odabiru studija koji ima najbolje šanse pripremiti ih za dinamičnu karijeru u STEM područjima u kojima se tehnologije mijenjaju ili nastaju nove nevjerojatnom brzinom.

Prilog u cijelosti možete pročitati na ovoj poveznici.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

VIDI.edu: Sve što trebate znati o domaćim tech učilištima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.