HP LaserJet i MPS

HP LaserJet i MPS

Upravljanje ispisom za tvrtke u digitalnoj transformaciji

U post-pandemijskom okruženju gdje većina tvrtki ima hibridni način rada, HP Managed Print Services je rješenje za upravljanje ispisom koje uz LaserJet seriju poslovnih pisača nudi odgovore na izazove digitalne transformacije.

 

Dva poznata brenda, HP LaserJet sa serijom novih inovativnih uređaja te Managed Print Services rješenje za upravljanje ispisom, zajedno tvore odgovor na probleme hibridnog radnog mjesta. Zbog raznovrsnih mogućnosti ovih rješenja, tvrtke ih mogu implementirati u klasične organizacije te u nove režime rada kao što su remote ili hibridni način obavljanja posla.

 

Pisač za radnu snagu na više lokacija

Postajemo li svi mi u modernom svijetu neka verzija digitalnih nomada? Uz uznapredovalu digitalnu transformaciju koja tradicionalne usluge mijenja u mnogo zgodnije digitalne inačice, na isti se način mijenja i radno mjesto, te je sada za većinu zaposlenika dovoljno imati kvalitetnu internetsku mrežu i alate za rad. Jedan od tih alata za distribuiranu radnu snagu je nova serija HP LaserJet Managed E400 serija koja je dizajnirana za mali broj intervencija. Radi se o višenamjenskom pisaču koji je optimiziran za daljinsko upravljanje i servisiranje. Paket dolazi s HP Wolf Security sigurnosnim rješenjima koja omogućuju siguran i neometan ispis.
Neke od karakteristika serije su mali gabariti koji se lako mogu uklopiti u manje ili kućne urede. U ponudi su četiri modela i razlikuju se u brzini ispisa koja se kreće od 27/29 do 38/40 stranica u minuti. Moguće je izabrati između crno-bijelog pisača ili multifunkcijskog uređaja ili pisača u boji ili višefunkcijskog uređaja. Sve poslovne mogućnosti u malim dimenzijama dolaze uz LaserJet Enterprise M480f, pa ćete dobiti 4,3-inčni dodirni zaslon u boji, automatski obostrani ispis, ulaznu ladicu za do 100 listova i drugu za 250 te automatski ulagač dokumenata.

HP_6828_Enterprise_OpenOffice_Jasper-BS_2239_1a.jpg

 

Napredne tehnologije

Osim što se radi o kompaktnom rješenju koje troši manje energije i resursa te pruža kvalitetan ispis, prava snaga krije se u softverskoj podršci. Tehnologija HP Insights prati vaš uobičajeni ispis, pruža detaljnu analitiku i pomaže vam optimizirati ispisne navike. Ponudit će vam automatsko dvostrano printanje za štednju papira, smanjiti nepotrebnu uporabu velikog volumena boje i udio zaposlenika po uređaju. Kada se sve zbroji, ovakvi inkrementalni pomaci mogu dovesti do značajnih ušteda.
LaserJet Enterprise višenamjenski uređaj kompatibilan je i s HP workpath rješenjem koje softverski digitalizira papir kroz intuitivno sučelje. Moguće je digitalizirati podatke i automatski ih sačuvati bez potrebe za ručnim unosom. Kroz Document Workflow Cloud možete upravljati radnim procesom u kompaniji i ubrzati digitalizaciju poslovanja te automatski provući dokumente kroz kompaniju.
MPS vam omogućuje da dizajnirate strategiju ispisa, uštedite novac kroz smisleniji ispis, te možda i ono ključno, izbjegnete troškove IT osoblja jer se kroz udaljenu dijagnostiku o pisačima brine isporučitelj usluge.
Neke od ključnih prednosti ovakvog pristupa su moderni uređaj s naprednim funkcionalnostima, briga o servisu i potrošnom materijalu od strane pružatelja usluge te napredno upravljanje dokumentima koje čak omogućuje implementaciju cjelokupnog workflowa unutar organizacije i automatizaciju prolaska digitaliziranih dokumenata u tvrtki.

HP_6828_Enterprise_Conference_Citrine_1140-1_1b.jpg

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

HP LaserJet i MPS - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.