Isprobajte novi Mobil.hr - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Isprobajte novi Mobil.hr

Isprobajte novi Mobil.hr

S osobitim zadovoljstvom vas pozivamo da istražite novi, redizajnirani Mobil te u bilo koje doba preko vašeg računala, laptopa, smartfona ili tableta provjerite što je novo u svijetu mobilnih tehnologija.

Mobil.hr je najutjecajniji web portal o mobilnoj telefoniji u regiji koji uz stotine i stotine objavljenih testova mobitela na jednom mjestu okuplja i najveću forumsku zajednicu od 70.000 registriranih članova - na Cafe.Mobil.hr već duže od 15 godina se raspravlja o svim modelima telefonima, o tarifama mobilnih i fiksnih operatera, o navigacijama itd. Od sada svoj komentar za određeni test mobitela možete napisati u komentarima koji su integrirani s Cafe.Mobil.hr forumom.

Svi servisi koje ste do sada koristili na Mobil.hr i dalje su vam dostupni - u Usporedilici mobitela možete istovremeno usporediti više modela telefona, ne samo dva modela kao što je uobičajeno na mnogim drugim sličnim mjestima u web prostranstvima.
Provjerite i Test mjeseca te Top liste najpopularnijih modela koje vam mogu biti dobar putokaz koji novi mobitel kupiti. Novi Mobil.hr vas očekuje svaki dan i svaku noć :)

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Isprobajte novi Mobil.hr - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.