Video nadzor na Synology način uz VisualStation VS600HD

Video nadzor na Synology način uz VisualStation VS600HD

Imate li video nadzor ili ga tek namjeravate postaviti u vaše skladište, poslovne prostore ili sl., a do sada ste se mučili s načinima kako efikasno prikazati mnogo kamera na jednom ili više ekrana, Synology ima rješenje.

VS600HD  je "plug-and-play" uređaj dizajniran za jednostavno postavljanje i upotrebu, a  ovaj kompaktni klijent za praćenje i upravljanje nudi sveobuhvatno rješenje za upravljanje sustavima nadzora s naglaskom na jednostavnost korištenja, učinkovito korištenje prostora i naravno na sigurnost.

 

minimalist.jpg

Vrlo jednostavna montaža uz pomoć VESA mounta.

 

Ovo je klijentski uređaj što znači da uz VS600HD morate imati i neko od Synologyjevih rješenja za pohranu snimljenog materijala s kamera. Osim raznih NAS uređaja Synology ima hardver namijenjen upravo takvim zadatcima, a recenziju Synology DVA1622 rješenje za video nadzor pročitajte na ovom linku

Jedna od iznimnih značajki VisualStation VS600HD je njezin kompaktni oblik. Uređaj se može lako montirati iza monitora pomoću VESA nosača, čime postaje savršeno rješenje za učinkovito korištenje prostora za postavljanje TV-zidova. Ovaj aspekt dizajna ne samo da štedi prostor, već i poboljšava estetski dojam postavljanja nadzora.

 

security.png

Primjer spajanja VS600HD s vašim video nadzorom.

 

VisualStation VS600HD nudi prilagodljiv pristup upravljanju kamerama, kartama i ranijim snimkama. Ta značajka omogućiti će vam brži odgovor na razne sigurnosne incidente, olakšavajući osoblju za sigurnost upravljanje i reagiranje na sigurnosne incidente. VisualStation podržava različite dozvole po korisnicima pružajući vam maksimalnu fleksibilnost. Što znači da svaki pojedini korisnik može imati pristup točno određenim značajkama na temelju njegove uloge i odgovornosti nadzora, čime se povećava ukupna sigurnost sustava.

Ključna briga za svaki sustav nadzora je sigurnost. S toga VS600HD podržava HTTPS video prijenos i nudi opciju šifriranja na razini diska ali i pojedine datoteke s ciljem zaštite snimljenih materijala. Time osigurava da su podaci video nadzora sigurni od neovlaštenog pristupa.

VS600HD omogućava prikaz do 50 video kamera uživo, podržava H.265 i H.264, te nudi prilagodljiv pristup kontrolama kamera i snimkama.

 

H.264 postavke video streaminga

h_264.jpg

 

H.265 postavke video streaminga

h_265.jpg

 

Ukoliko ga konfigurirate da zaista prikazuje 50 video kamera, reprodukcija će bit rezolucija 720p pri 12 fps za razliku od 4K rezolucija kojih maksimalno može biti 13 pri 10 fps-a.

Uređaj je usklađen s NDAA i TAA standardima, čineći ga sigurnom i pouzdanom opcijom za moderno poslovanje i institucije, a više o njemu možete sasnati na Synology službenim stranicama.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Video nadzor na Synology način uz VisualStation VS600HD - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.