Google Translate i interaktivne ikone dostupne i na svim Android Wear satovima

Google Translate i interaktivne ikone dostupne i na svim Android Wear satovima

Google Translate je postao dostupan i na satovima, zahvaljujući zadnjem Android Wear softverskom ažuriranju. Opciju prevođenja koristi, prema procjeni Googlea, više od 500 milijuna ljudi svaki mjesec putem weba i mobilnih uređaja.

Svaki dan se prevede više od 100 milijardi riječi u svijetu, navodi službeni blog Googlea. Način korištenja je vrlo jednostavan. Potrebno je samo govoriti u sat i razgovor se prevodi na neki od 44 omogućenih jezika. Okrene se sat prema prijatelju koji kaže rečenicu u svojem jeziku te se okrene natrag prema sebi i prijevod će odmah biti vidljiv na satu. Sam Google Translator za vrijeme svog rada će automatski prepoznati oba dva jezika koja se govore te će ga odmah i prevesti. 

Druga omogućena funkcija su interaktivne ikone sata, koje s ovim omogućavaju korisne informacije poput sljedećeg sastanka, poruka itd. Sada je moguće na samo jedan dodir promijeniti dizajn, otkriti više informacija ili pokrenuti aplikaciju, spominje se u službenom blogu Androida. Postoji i vremenska kompilacija koja pokazuje vrijeme, Under Armour koji je fokusiran na fitness aktivnosti te Together (koji omogućava da dva čovjeka koji su blizu tijekom dana dijele cijelu interaktivnu ikonu). Potrebno je samo upariti svoju sliku sa osobom i dijeljenje (slika, aktivnosti itd.) kreće. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Google Translate i interaktivne ikone dostupne i na svim Android Wear satovima - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.