Počinju leakovi sa specifikacijama o novim premium tabletima od Samsunga

Počinju leakovi sa specifikacijama o novim premium tabletima od Samsunga

Kako to obično bude prije lansiranja nekog većeg proizvoda, leakovi o specifikacijama ponovno teku punim mlazom. Ovoga puta riječ je o najnovijem Samsung tabletu.

Kao i uvijek, leaker je Ice Universe, a donosi dobar dio specifikacija za novi Galaxy Tab S9 Ultra. Priča se o lakoj zamjeni za laptop jer dolazi s  Snapdragon 8 Gen 2 i 16GB LPDDR5X RAM-a.

Tab S9 Ultra dolazi s dimenzijama od 326,4 x 208,6 x 5,5 mm, što je jednako kao i kod Galaxy Tab S8 Ultra. Rečeno je da će zaslon imati dijagonalu od 14,6 inča i razlučivost 2960 x 1848 piksela. Kako je riječ o istim specifikacijama, teorija je da Samsung koristi isti zaslon kao i kod S8 Ultra modela.

Baterija bi također trebala ostati ista s 11.200 mAh, no novi Snapdragon 8 Gen 2 se pokazao dosta štedljivim tako da bi mogli vidjeti i dulje trajanje baterije od dosadašnjeg S8 Ultra modela.

Zadnji upgrade je spomenutih 16 GB LPDDR5X RAM memorije, no nije poznato hoće li to biti standardna ponuda ili upgrade. 

Dakle, za sada se očekuje jedino upgradeani čipset sa ostatkom tableta istim kao i kod dosadašnjeg S8 Ultra modela, jedino bi i memorija mogla dobiti mali upgrade, no to naravno ovisi o regiji, cijenama i opcijama koje ćemo ovdje dobiti.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Počinju leakovi sa specifikacijama o novim premium tabletima od Samsunga - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.