AOC predstavio novi AGON Q27G2S gaming monitor

AOC predstavio novi AGON Q27G2S gaming monitor

27-inčni monitor Q27G2S/EU dolazi s 10-bitnim IPS panelom koji pokriva širok raspon boja, QHD rezolucijom za oštre detalje te brzinom osvježavanja od 165 Hz.

QHD rezolucija (2560 x 1440 piksela) trenutačno je najbolja kombinacija za igrače koji žele prijeći s Full HD-a, a istodobno žele postići visoke brzine kadrova sa svojim GPU-ima. 

Sa svojom 10-bitnom dubinom boje, panel može prikazati 1.07 milijardi različitih boja te njihove precizne i glatke tranzicije bez bandinga (ovisno o vizualnom sadržaju i primijenjenoj kompresiji).

 

monitor q27g2s eu

Brzina osvježavanja od 165 Hz (s pomoću DisplayPort ulaza) pogotovo će se dopasti natjecateljskim gamerima, a s funkcijom MBR (Motion Blur Reduction) monitor Q27G2S/EU postiže MPRT od 1 ms, praktički uklanjajući sve zastoje slike.

Q27G2S/EU podržava sustav Adaptive-Sync i kompatibilan je s NVIDIA G-SYNCom, tako da se brzina kadrova GPU-a može uskladiti s brzinom osvježavanja monitora, uklanjajući treperenje slike i zastoje zbog neusklađenosti okvira.

 

q27g2s eu monitor

2x HDMI i 1x DisplayPort ulazi omogućuju povezivanje više izvora na monitor, kao što su računalo, sekundarno računalo ili laptop, konzola itd., poboljšavajući fleksibilnost u svakodnevnim zadacima.

Monitor AOC GAMING Q27G2S/EU bit će dostupan od studenoga 2021. po preporučenoj cijeni od 2639 HRK.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

AOC predstavio novi AGON Q27G2S gaming monitor - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.