Lenovo ThinkSmart Core dostupan i globalno

Lenovo ThinkSmart Core dostupan i globalno

Novo rješenje za modularnu suradnju izrađeno za hibridni rad.

Kao rješenje za suradnju izrađeno za sljedeću fazu hibridnog rada, ThinkSmart Core prva je Lenovo modularna oprema za prostore za sastanke koja omogućuje fleksibilnost i skalabilnost, a pokreće ju Intel vPro® platforma 11. generacije.

 

Kao certificirano rješenje za Microsoft Teams Rooms, ThinkSmart Core dostupan je u dvije konfiguracije opreme:

1. ThinkSmart Core + kontroler: Ova je oprema dizajnirana za radne prostore koji su već opremljeni zvučnim i vizualnim uređajima s Teams certifikatom.

2. ThinkSmart Core Full Room oprema: Računalni uređaj ThinkSmart Core i kontroler upareni su s ThinkSmart Cam i ThinkSmart Bar kako bi mogli ponuditi video i audio vezu, kao i pametne značajke za poboljšano iskustvo suradnje.

 

ThinkSmart Core pokreće Intel Core procesor 11. generacije s 256GB SSD-a te se može diskretno postaviti uz pomoć integriranog rukovanja kablovima i kompatibilnošću s VESA nosačem. 10,1-inčni zaslon osjetljiv na dodir, ThinkSmart kontroler napaja se putem USB-C 10-metarskog kabela, a infracrvenim senzorima može detektirati svaki put kad sudionici uđu u prostoriju. Njegovo postolje nudi kutove gledanja od 30 ili 60 stupnjeva, dok priključak za slušalice od 3,5 mm omogućuje izravnu zvučnu vezu.

ThinkSmart Core komplet dolazi s godinu dana softvera i usluga s dodatnom vrijednošću tvrtke Lenovo, uključujući licencu za ThinkSmart Manager Premium, programski paket za upravljanje suradnjom tvrtke Lenovo i ThinkSmart Professional Services: Deploy and Maintain.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo ThinkSmart Core dostupan i globalno - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.