Panasonic predstavio novu 70 - 300 mm leću sa makro mogućnostima i stabilizacijom

Panasonic predstavio novu 70 - 300 mm leću sa makro mogućnostima i stabilizacijom

Panasonic predstavlja novi zamjenjivi telefoto objektiv sa zumom LUMIX S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S. (S-R70300) koji se temelji na sustavu L-Mount za svoje fotoaparate punog kadra bez zrcala iz serije LUMIX S.

Novi objektiv LUMIX S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S. krasi izvanredna kvaliteta slike u cijelom kadr i vrlo brzo i precizno automatsko fokusiranje i dvostruka stabilizacija slike Dual I.S. za agilnu pokretljivost u cijelom nizu scenarija snimanja za koju Panasonic, kada se upari sa modernim fotoaparatom, garantira 5,5 stopa stabilizacije.

 

Panasonic S R70300 na fotoaparatu LUMIX S5

Leća sadrži 17 elemenata objektiva u 11 grupa – uključujući jednu leću s dodatno ekstraniskim rasapom (UED, Ultra Extra-low Dispersion), dvije leće s ekstraniskim rasapom (ED, Extra-low Dispersion) i jednu s ultravisokim indeksom loma (UHR, Ultra-High Refractive Index) učinkovito uklanjaju kromatska izobličenja po osima u tele-dijelu te kromatska izobličenja pri uvećanju u širokom dijelu. Točnije, UHR lećom postiže se ujednačena kvaliteta slike od središta prema rubovima slike uz istovremenu sposobnost optimizacije kompaktne veličine cijelog objektiva.

Uz izvanrednu minimalnu udaljenost fokusiranja od 0,54m*1 LUMIX S 70-300mm F4.5-5.6 MACRO O.I.S. postiže maksimalno uvećanje od 0,5x (pri 300 mm) koje omogućuje snimanje makro fotografija i videozapisa u pola stvarne veličine. Okrugao otvor blende s 11 listova nudi prekrasan zaobljeni bokeh u cijelom rasponu zuma.

 

Panasonic S R70300 I

Kontrola fokusa sa senzorskim pogonom s maksimalno 480 sličica u sekundi u pozadini je brzog i krajnje preciznog sustava za automatsko fokusiranje. Robustan dizajn otporan na prašinu i vlagu* može podnijeti upotrebu u nepovoljnim uvjetima, čak i na 10 Celzijevih stupnjeva ispod ništice. Uz to, premaz prednjeg elementa od fluora odbija vodu i ulje. Promjer filtra je 77 mm.

LUMIX S-R70300 kvalificirajući je proizvod za program LUMIX PRO. Preporučena cijena ua Europsko tržište iznosi oko 9.000 kuna za ovaj objektiv.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Panasonic predstavio novu 70 - 300 mm leću sa makro mogućnostima i stabilizacijom - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.