Lenovo Yoga Duet 7i i IdeaPad Duet 3i novi su 2-u-1 prijenosnici, a Smart Tab M10 tablet kineskog proizvođača

Lenovo Yoga Duet 7i i IdeaPad Duet 3i novi su 2-u-1 prijenosnici, a Smart Tab M10 tablet kineskog proizvođača

Lenovo je predstavio dva nova hibridna 2-u-1 prijenosna računala te novi tablet sa zanimljivim dockingom i podrškom za Amazon Alexu.
Lenovo Yoga Duet 7i i Lenovo IdeaPad Duet 3i dolaze s ekranom odvojivim od tipkovnice, te stylus olovkama za kreativce.


Najjači specifikacijama i cijenom je Lenovo Yoga Duet 7i koji ima masu od samo 1,16 kg, a dolazi s podrškom za najnovije bežićne standarde uključujući Bluetooth 5.0, Wi-Fi 6 i opcionalnim 4G modemom. Laptop dolazi s infracrvenom kamerom koja će uz Windows Hello omogućiti triput brže otključavanje uređaja. Radi se o prijenosniku s 13 inčnim IPS ekranom 2K rezolucije vrlo tankih rubova oko ekrana. S obzirom da je namijenjen i za kreativce kojima je bitna kvaliteta ekrana, Lenovo ga najavljuje s podrškom od 100% sRGB prikaza i svjetlinom od 450 nita. Nova Yoga ima metalni oslonac koji se izvlači s donjeg dijela stražnje strane i omogućuje stabilniji uređaj dok se radi s olovkom. S Lenovo Yoga Duet 7i uređajem dolazi E-Color Pen olovka.

Lenovo Yoga Duet 7i Ports
Nova olovka ima ugrađeni pametni senzor koji omogućuje odabir boje putem vodiča ili s bilo kojeg stvarnog predmeta jednostavnim dodirom površine predmeta vrhom olovke i pritiskom prema dolje. Primijenite bilo koju snimljenu boju u vaše umjetničko djelo stvoreno u popularnim dizajnerskim aplikacijama, kao što su Adobe Photoshop, InDesign ili Adobe Illustrator.
Yoga dolazi u konfiguracijama do Intel Core i7 procesora desete generacije te do 16 GB radne i terabajt interne memorije u vidu PCIe SSD-a.
Uređaj je metalan, a baterija bi mu trebala trajati preko deset sati rada.
Lenovo IdeaPad Duet 3i je iznimno lagan 2-u-1 uređaj mase samo 0,86 kg. Ovaj 10,3 inčni križanac između tableta i prijenosnika ima tanku tipkovnicu i također metalni stalak na stražnjoj strani. Ekran je IPS i ima rezouciju 1920x1200 piksela. Slično kao i Yoga, Duet 3i podržava Bluetooth 5.0 i opcionalno dolazi s LTE opcijom.

Lenovo IdeaPad Duet 3i rear right

IdeaPad ima nešto skromnije specifikacije koje uključuju Intel Pentium procesore, do 8 GB radne memorije i 128 GB eEMC memorije. Dolazi s Windows 10 S operativnim sustavom i Lenovo Digital Pen olovkom.
Lenovo Smart Tab M10 druga je generacija tableta koji dolazi sa Smart Dock zvučnikom za punjenje i podrškom za Alexu koja kod nas ima donekle ograničene funkcionalnosti.

Lenovo Smart Tab M10 FHD Plus 2nd Gen with Alexa Amazon Prime VideoRadi se o tabletu s 10,3 inčnom FullHD IPS zaslonom, metalnim kućištem i masom od 460 grama. Smart Tab pokreće Mediatekov Helio P22 procesor, a očekivano trajanje baterije je 9 sati.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Lenovo Yoga Duet 7i i IdeaPad Duet 3i novi su 2-u-1 prijenosnici, a Smart Tab M10 tablet kineskog proizvođača - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.