MSI slavi 30 godina rada s limitiranom GTX 1080 grafičkom karticom s vodenim hlađenjem - 5.0 out of 5 based on 1 vote
MSI slavi 30 godina rada s limitiranom GTX 1080 grafičkom karticom s vodenim hlađenjem

MSI slavi 30 godina rada s limitiranom GTX 1080 grafičkom karticom s vodenim hlađenjem

Još jedna od kompanija koja proslavljuje obljetnicu svog rada je i MSI, najavivši limitirano izdanje GTX 1080 kartice u suradnji sa slovenskim EK Water Blocksom.

Ove godine slave 30 godina rada neke poznate kompanije, kao što su In-Win i MSI. Kako bi proslavio ovu obljetnicu kompanija je u suradnji s EK Water Blocksom stvorila atraktivnu grafičku karticu GTX 1080 s vodenim hlađenjem u ograničenom izdanju.

Ovo nije prvi put da ove dvije kompanije surađuju. Zajedno su radili na GeForce GTX 1080 i GTX 1070 Sea Hawk EK X karticama koje dolaze s vodenim hlađenjem od EKWB-a. Promijenjen je i sam dizajn ove kartice koja uključuje specijalno napravljen za ovu svrhu 120 mm verziju vodenog hlađenja s prilagodljivim sustavom zatvorene petlje, EK-XLC Predator cooler.

MSI GTX 1080 30 Anniv

MSI-eva GeForce GTX 1080 30th Anniversary grafička kartica tako dolazi s potpunim coverom na vrhu i čeličnim sivim linijama na kojem se nalazi logo oba dvije kompanije, logo zmaja i oznaka obljetnice. Prva dva logoa osvjetljena su RGB LED-icama. Na kartici je spojeno dvije cijevi koje idu do vodenog hlađenja čija je baza napravljena od poniklanog elektrolitičkog bakra. Blok sadrži kanale koji idu direktno preko GPU-a, memorije i VRM-a.

Na hardverskoj strani kartica ima takt od 1721 MHz (boost do 1860 MHz), 8 GB GDDR5X memoriju i RGB LED backplate. Standardne opcije portova uključuju tri DisplayPorta, HDMI i DVI-D.

GeForce GTX 1080 30th Anniversary V336 2D3

Za sada nema informacija o cijeni ili dostupnosti, no za računati je da će biti prilično velika cijena.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI slavi 30 godina rada s limitiranom GTX 1080 grafičkom karticom s vodenim hlađenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.