In-Win proslavio 30 godina rada s inovativnim otvorenim kućištem - 5.0 out of 5 based on 1 vote
In-Win proslavio 30 godina rada s inovativnim otvorenim kućištem

In-Win proslavio 30 godina rada s inovativnim otvorenim kućištem

Kompanija je predstavila novo inovativno i zanimljivo kućište s originalnom idejom i dizajnom po povećoj cijeni pod imenom D-Frame 2.0.

In-Win je kompanija koja je kod nas vrlo odobro poznata po svojim kućištima, nudeći široki raspon kućišta po različitim cijenama. Kako bi proslavila 30 godina svog rada, kompanija je napravila novo i neuobičajeno kućište koje će definitivno svakome uhvatiti pažnju. Čak je i sama Nvidia napravila nekoliko high-end računala kako bi proslavila ovu obljetnicu. Radi se o D-Frame 2.0 kućištu, nasljedniku njihove pomalo revolucionarne serije open-air kućišta. Dizajnerski koncept novog kućišta potječe od off-road motocikala. Kako bi kombinirao samu umjetnost i tehnologiju kompanija je ugradila u high-end kućište elemente poput željeznih cijevi, napajanje u obliku zračno hlađenog motora, kaljenog stakla (preko kojeg se može vidjeti unutrašnjost kućišta). Svaka cijev je potpuno napravljena ljudskom rukom, a koristio se i TIG (Tugsten inercijski plin) kako bi se pojačala stabilnost. Ponuđen je i inovativni sustav two-way open dizajna kojim se vanjski okvir vrlo lako može izvaditi, čime su se odmaknuli od standardnog micanja bočnog panela. Struktura otvorenog okvira pruža i bolje opcije hlađenja, gdje protok zraka ulazi na prednjoj strani, a izlazi na vrhu. Navedeno je kako podržava do pet 120 mm ventilatora, dok se sami sama ventilacija za CPU i hard disk mogu slobodno prilagođavati.

d frame2 overview options 03

Kompatibilan je s E-ATX, ATX i micro-ATX matičnim pločama, nudeći i osam ekspanzijskih slotova. Dopuštena je grafička kartica dužine od 350 do 415 mm te visine do 173 mm. Na njemu se nalaze i tri USB 3.0 i jedan USB 3.1 Type-C port. Što se tiče internih drive bayova, osigurano je mjesta za četiri 2,5-inčna/ 3,5-inčna multifunkcionalna bracketa. Po pitanju hlađenja, podržano je tako dva 120 mm fan bracketa, jedan 3 u 1 bracket (tri ventilatora od 120 mm) i radijator do 360 mm. Moguće je još ugraditi i jedan od 90 mm na prednjoj strani te jedan od 65 mm na dnu.

d frame 2 overview highly 01

Uz svako kućište dolazi i SIII-1065 W transparentno napajanje sa 80Plus Platinumom, koje je posebno stvoreno samo za kućište. Napajanje je dizajnirano u obliku zračno hlađenog motora, dolazeći s aluminijskim slojem na vrhu i reflektivnim kaljenim staklom putem kojeg se vidi svjetlo. High-end napajanje od 1065 W ima i modularni dizajn, japanske aluminijske elektrolitičke kondenzatore i 165 mm ventilator otporan na abraziju.

d frame 2 overview siii 05

Osim prikazane crno-zlatne nijanse, ponuđene su i varijante crno-zelenog i bijelo-plavog kućišta. Ovakva konstrukcija ima i poveću težinu, iznosivši tako čak oko 22,5 kg. Garancija je pet godina.

Cijena je povećih 1200 dolara (oko 8.102 kn), u što je uključeno i napajanje.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

In-Win proslavio 30 godina rada s inovativnim otvorenim kućištem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.