Computex 2016: Seasonic uveo Prime seriju napajanja s nekoliko modela za tri kategorije certifikata

Computex 2016: Seasonic uveo Prime seriju napajanja s nekoliko modela za tri kategorije certifikata

Njihova najavljena Prime serija napajanja konačno je predstavljena, dolazeći tako na ovogodišnjem Computexu.

Mnogi proizvođači napajanja bili su prisutni na Computexu 2016, među kojima je i Seasonic sa svojom Prime serijom napajanja na kojoj su radili već dugo vremena, najavivši ga još u siječnju ove godine. Tako u novoj seriji napajanja nije predstavljeno par napajanja, već sveukupno deset napajanja za sve tri kategorije certifikata. Tri napajanja sa zlatnim i platinastim certifikatima spadaju pod srednje i visoke kapacitete, dok titanium certifikat ima četiri napajanja s jedino srednjom kategorijom kapaciteta. U njoj je prisutno i napajanje od 600 W bez ventilatora.

Seasonic Prime napajanja 2

Ovo prvo pasivno napajanje s titanium certifikatom koštat će sigurno i puno više od standardnih (i skupih za nas) titanium napajanja. Sva napajanja imaju potpuni modularni dizajn kablova i mogu donijeti punu kontinuiranu snagu do 50 celzijus stupnjeva. Sadrži sve moguće zaštite, osim OCP za +12V rail, što je pomalo i nepotrebno za jedini takav rail. Njihov novi dizajn zadržava izlazni napon u vrlo uskom rasponu, postižući ispod 0,5 posto opterećenosti regulacije. Zahvaljujući poboljšanom dizajnu strujnih krugova i kvalitetnim komponentama povećano je vrijeme zadržavanja pod stopostotnim opterećenjem. Tako je s industrijskih 16 ms kompanija uspjela doći na 30 ms.

Seasonic Prime napajanja 850 W titanium

Seasonic Prime napajanja 850 W Titanium



U 80Plus Gold tako ulaze napajanja od 850 W, 1000 W i 1200 W. 80 Plus Platinum ima iste kapacitete kao i zlatni, dok 80 Plus Titanium (94 posto efikasnosti) ima napajanja od 850 W, 750 W, 650 W i 600 W (bez ventilatora). Kompanija navodi kako ova serija napajanja posjeduje 135 mm ventilatore s tekućim dinamičkim ležištem koji smanjuju mogućnost trenja i vibracija, te s time smanjuju i ukupnu potrošnju struje.

Seasonic Prime napajanja 750 W titanium

Seasonic Prime napajanja 750 W Titanium

 

Svi modeli imaju jamstvo od deset godina. Za sada nema informacija o cijeni ili dostupnosti modela.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Computex 2016: Seasonic uveo Prime seriju napajanja s nekoliko modela za tri kategorije certifikata - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.