Epic Gearova mehanička tipkovnica Defiant omogućava mijenjanje switcheva

Epic Gearova mehanička tipkovnica Defiant omogućava mijenjanje switcheva

Epic Gear predstavlja novu, potpuno modularnu tipkovnicu koja uvodi novu razinu prilagođavanja gaming tipkovnica.

Njihova Defiant mehanička gaming tipkovnica ima modularnu matričnu strukturu (EG MMS) dopuštajući promjenu i miksanje kompanijinih mehaničkih switcheva EG Grey (linearni), EG Orange (taktilni), EG Purple (taktilni i pritisnuti). Zahvaljujući svojem dizajnu mehanička tipkovnica omogućava zamjenu jednog tipa switcha za drugi u bilo koje vrijeme i na jednostavan način putem alata.

Kompanija pruža i posebne dodatke poput macro keypada s 24 programabilne tipke, koji se može jednostavno priključiti na lijevoj strani. Pružaju još i ergonomično odmorište ruke i mnoge druge ekstenzije.

Epic Gear Defiant

Za razliku od mnogobrojnih gaming tipkovnica koje omogućavaju potpuno RGB osvjetljenje, ova tipkovnica ima opciju namještanja pozadinskog osvjetljenja s različitim načinima i efektima samo u bijeloj boji.

Defiant tipkovnica je izrađena od aluminija visoke kvalitete kako bi pružila što bolju tvrdoću i izdržljivost. Tu su još i četiri profila za spremanje konfiguracija zahvaljujući 128 kb ugrađenoj memoriji. Sposobnost anti-ghostinga odnosi se na deset pritisnutih tipki odjednom (bez gubljenja signala). Površinsko procesuiranje može se namjestiti na 125, 250, 500 ili 1000 Hz, a gotovo sve tipke su programabilne putem softvera.

Epic Gear Defiant 2

Dolazi s 2,2m žičanim kablom i težinom od 1 kg. Dimenzije mu iznose 455 x 167 x 26 mm, a ima i garanciju od dvije godine.

Defiant tipkovnica bit će dostupna u travnju po cijeni od 90 dolara (oko 619 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Epic Gearova mehanička tipkovnica Defiant omogućava mijenjanje switcheva - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.