Sonyeva α6300 kamera dolazi s najbržim autofokusom na svijetu

Sonyeva α6300 kamera dolazi s najbržim autofokusom na svijetu

Japanska kompanija proširila je svoju liniju mirrorless kamera s modelom α6300.

Nova kamera sadrži tako 4D Focus sustav koji može zaključati fokus na subjekt u roku od 0.05 sekundi, što predstavlja najbrže vrijeme na svijetu. Također, u pismenom priopćenju navodi se kako kamera ima 425 AF točaka detekcije, koji su pozicionirani duž cijelog područja slike, te može snimati fotografije do 11 fps-a s kontinuiranim autofokusom i izloženim praćenjem.

Novi mirrorless model također ima sposobnost da podržava puno kontinuirano live-view snimanje na Tru-Finder ili LCD zaslonu i do 8 sličica u sekundi. Dolazi s novo razvijenim 24,2 MP APS-C Exmor CMOS senzorom, radeći zajedno s BIONZ X slikovnim procesorom kako bi pružio što bolju kvalitetu slika kroz cijeli raspon ISO osjetljivosti, ISO 100 - 51200.

a6300 N wSELP1650 front top

Druga poboljšanja na kameri uključuju funkcionalnost tihog snimanja, mogućnost korištenja AF-a u focus magnifier načinu rada itd.

Omogućava snimanje internog 4K videa u Super 35mm formatu, koristeći XAVC S codec prilikom video snimanja s visokim bit rateom od 100 Mbps za 4K, te 50 Mbps za Full HD snimanje. Full HD može snimati i u 120 fps-a, a pruža i S-Log gamma snimanje za široki dinamički raspon snimanja te S-Gamut za širi raspon boja.

Također, uključen je i input za spajanje mikrofona i bolja Zebra funkcionalnost (za bolju kontrolu izlaganja). Integriran je XGA OLED Tru-Finder ekran s 2,4 milijuna točaka, a njegovo kućište izgrađeno je od robusnog dizajna magnezijske legure.

a6300 N wSELP1650 tilt down

Kompatibilan je s Wi-Fi i NFC-om, te PlayMemories Mobile aplikacijom za Android i iOS platformu, PlayMemories Camera aplikacije kojom se pruža veću kreativnu sposobnost.

α6300 bit će dostupan u Europi u ožujku po cijeni od 1.250 eura za kućište (oko 9.631 kn).

Našu recenziju Sonyevog fotoaparata DSC-RX10 II možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Sonyeva α6300 kamera dolazi s najbržim autofokusom na svijetu - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.