Jedan terabajt prostora u novoj verziji Microsoftove konzole Xbox Series S

Jedan terabajt prostora u novoj verziji Microsoftove konzole Xbox Series S

Bit će dostupan od 1. rujna – svega pet dana prije izlaska izrazito iščekivane igre Starfield.

Glavni izvršni direktor Xbox Game Studiosa, Phil Spencer, najavio je novu verziju konzole Xbox Series S na Summer Game Festu. Nova varijanta konzole imat će 1 TB prostora za pohranu (dvostruko više od prethodne verzije) i bit će u elegantnoj boji "crni karbon". Kako tvrtka ističe, lansiranje konzole 1. rujna znači da će izaći "točno na vrijeme za Starfield", izuzetno iščekivanu igru koja izlazi 6. rujna.

"Dakle, bez obzira želite li nadograditi svoju trenutnu konzolu ili ste novi korisnik Xboxa, Xbox Series S - 1 TB pruža vam još jednu opciju unutar Xbox obitelji uređaja", izjavila je u objavi na blogu Bree Adams, viša marketinška menadžerica Xboxa.

Osim toga, ističe da je njegova boja "crni karbon" ista elegantna mat završnica koju imaju i Xbox Series X i Xbox bežični kontroler.

"Ova konzola ima istu brzinu i performanse nove generacije kao i naša verzija Series S s 512 GB, sada s dvostruko više prostora za pohranu, tako da možete preuzeti još više svojih omiljenih igara na konzolu, gdje će biti spremne za igranje kada to želite."

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Jedan terabajt prostora u novoj verziji Microsoftove konzole Xbox Series S - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.