Predstavljen HTC U12+

Predstavljen HTC U12+

Perjanica HTC-ove ponude za ovu godinu U12+ dobila je dodatak koji će zanimati ljude koji vole koristiti uređaj jednom rukom.

Radi se o Edge Sense 2, interaktivnim bočnim rubovima koje smo imali priliku vidjeti na prošlogodišnjim modelima. Iz HTC-a kažu kako Edge Sense 2 radi s gotovo svakom aplikacijom iz Google Play Storea, a njome jednom rukom možete, primjerice, zumirati u Google Mapsu, zaustaviti ili nastaviti reprodukciju glazbe i još mnogo toga. Ukoliko držite rubove, zaslon ostaje na standardnim postavkama bez autorotacije ili zatamnjenja, jednim stiskom možete odabrati lansiranje aplikacija poput nekih Googleovih servisa ili određene aplikacije.

Neke od zanimljivosti su i podrška za HDR 10, mogućnost otključavanja uređaja skeniranjem lica (Face Unlock), snimanje videa u 4K rezoluciji pri 60 sličica u sekundi te zvuka u 3D tehnologiji. Uređaj ima IP68 certifikat, dok je 6-inčni 1440p ekran zaštićen s Gorilla Glass 5.

Screenshot 1

U12+ dolazi s Qualcommovim Snapdragon 845 procesorom, 6GB DDR4x RAM-a, a kupci mogu birati između modela s 64 ili 128GB interne memorije. Uz to, predinstaliran je Android Oreo s mogućnošću ažuriranja na Android P. Baterija od 3,500mAh-a čini se pristojnom za održavanje ovakvog hardvera u pogonu tijekom cijelog dana.

Očekivana cijena iznosit će 800 eura, dok se očekuje kako će u Hrvatskoj biti dostupan od srpnja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen HTC U12+ - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.