Mate Rimac predaje na WeAreDevelopers svjetskom kongresu uz Stevea Wozniaka

Mate Rimac predaje na WeAreDevelopers svjetskom kongresu uz Stevea Wozniaka

Priliku za susret uživo s Mate Rimcem imate tijekom WeAreDevelopers Svjetskog kongresa, koji se održava u Beču (16. – 18.5.2018.), gdje će osnivač kompanije Rimac Automobili, održati jednosatno predavanje pred 8.000 sudionika, a čiju temu i dalje drži u tajnosti. 


Kompaniju Rimac mnogi zovu ingenioznim projektom, osobito jer je nastala na Balkanu, prostoru koji tradicionalno nema sluha za vizionare i inovativne ideje. Time uspjeh, kompanije koja je ove godine predstavljajući C_Two model na najvećem sajmu automobila u Ženevi, uspjela unaprijed rasprodati cijelu seriju (150 vozila) po jediničnoj cijeni između 1.7 i 2.2 miliona eura, postaje ogroman.

Njegova vizija i danas je nedvosmislena, a to znači biti prvi u razvoju superbrzih automobila na električni pogon i biti ozbiljan konkurent na tržištu preciznih elektro komponenti za druge poznate brandove poput Koenigsegga.

Najveći evropski event za programere i IT stručnjake, WeAreDevelopers Svjetski kongres 2018., s ponosom najavljuje gostovanje Mate Rimca na glavnom stage-u tokom drugog dana kongresa, gdje će u društvu Steve Wozniaka, Josepha Sirosha, Joel Spolksya, John Romera, Ade Rose Edwards i drugih, prenijeti svoju viziju i motivaciju da se upornost isplati bilo gdje.

Za sve one koji još nisu preuzeli svoje kotizacije, WeAreDevelopers je pripremio 21% popusta na trenutnu cijenu kotizacija, a koji možete aktivirati kodom MEET-RIMAC preko linka https://www.wearedevelopers.com/.

Za grupne kupovine kotizacija možete se obratiti regionalnom uredu WeAreDevelopers sa sjedištem u Sarajevu na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Mate Rimac predaje na WeAreDevelopers svjetskom kongresu uz Stevea Wozniaka - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.