SAVRŠEN COMBO Android Wear sat (Moto 360) i pametni telefon (LG G3)

Android Wear vodič

Na tržištu se isprofilirao velik broj pametnih satova i narukvica. Android Wear najčešće je korišten operativni sustav za wearabless dodatke, a ovaj pregled pomoći će vam u lakšoj customizaciji pametnog sata.

Iako postoje već više od deset godina, pametnim je satovima popularnost porasla tek u posljednje dvije godine dolaskom platforme Android Wear koja napokon može poslužiti kao dostojna ekstenzija naših mobitela. Unatoč popularnosti, mnogim je korisnicima i dalje nejasno čemu uopće služe pametni satovi i što mogu, tako da smo vam kroz primjer pametnog sata Moto 360 priredili kratki pregled mogućnosti Android Wear platforme.

Za početak, bitno je naglasiti da Android Wear satovi nisu samostalni uređaji i služe isključivo kao nadopuna mobilnom uređaju. Tek maleni broj satova ima podršku za SIM kartice i potpunu samostalnost. Svi ostali moraju biti u Bluetooth dosegu ili biti na istoj WiFi mreži kao i mobitel s kojim su upareni. Također, treba imati na umu da Samsung satove ne pogoni Android Wear već Tizen OS.

 

(Stranica 1 od 7)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 7)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Android Wear vodič - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.