Threadripper - 5 detalja koje ne smijete propustiti

Threadripper - 5 detalja koje ne smijete propustiti

U redakciji se pod testovima prži novi AMDov Threadripper u pratnji RX Vega 64 grafičke kartice te smo vam ovim putem htjeli predočiti instalaciju nove AMDove platforme X399 kojom se cilja na high-end korisnike desktop računala kako bi im pomogla u stvaranju novog sadržaja, kako interaktvnog tako i editiranje videa.

 

Podsjetimo, Threadripper je novost za AMD bazirana na dva Ryzen procesora te dolazi u tri verzije, ovisno o performansama koje su vam potrebne. Nevezano uz verziju procesora, AMD je sve ostale mogućnosti X399 platforme odlučio ostaviti otključanima.
Svi ovi noviteti donose nam i novi način spajanja procesora sa socketom kojim je AMD osigurao proces od eventualnih nezgoda.


Priprema


Matičnu ploču, u ovom slučaju ASUSovu ROG Zenith Extreme potrebno je osigurati protiv mogućih kratkih spojeva što znači da bilo kakvi vijci ili alati koje ćemo koristiti tijekom rada ne padnu na matičnu ploču. Druga bitna stvar je statički elektricitet kojim smo i mi nabijeni te je uz sebe dobro imati metalnu konstrukciju poput računalnog kućišta koje je dovoljno dotaknuti svako malo kako bi izbjegli kvar.

ROG Zenith Extreme 14

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Threadripper - 5 detalja koje ne smijete propustiti - VidiLAB - QR Code Friendly


Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.