Novo Lian Lijevo kućište ima dvostruku komoru

Novo Lian Lijevo kućište ima dvostruku komoru

Lian-Li je najavio PC-09 kućište, kojim dodatno proširuje svoju O-seriju open-air kućišta.

Kompanija poznata po svojim rješenjima orginalnim rješenjima kućišta (poput kućišta u obliku stola) predstavila je novo mid tower kućište s dizajnom dvostrukih komora.

Lian Li PC 09 3

Jedna koristi sve aluminijske panele, dok druga je obložena s kaljenim staklom. Podijeljen je na dvije sekcije radi boljeg hlađenja, izgleda i organizacije. Detaljima je vrlo sličan njihvom PC-08, u kojem glavi dio sadržava dva staklena panela preko koje se može vidjeti matična ploča i ostale komponente. Drugi dio kućišta sadrži napajanje i drive rackove u aluminijskom prostoru, bez ikakvih prozora. Oba dva dijela podijeljena su na sredini trakom koja prolazi od vrha do dna, dolazeći i s inputima i tipkom za paljenje.

Lian Li PC 09 4

Što se tiče podrške za komponente, podržava VGA kartice do 420 mm dužine ili 290 mm s tankim radijatorom, CPU hladnjak do 160 mm i napajanje do 290 mm. Pruža osam ekspanzijskih slotova, dok je zamjenjivi drive kavez smješten u aluminijskom dijelu, dopuštajući šest 3,5-inčna i 2,5-inčna drivea. Svi ubačeni smještaju se na gumenim vibracijskim prigušivačima. Matične ploče mogu biti ATX i micro-ATX formata.

Lian Li PC 09

PC-09 kućište predstavlja i njihov najfleksiblniji sustav hlađenja u seriji, uključujući pet 120 mm ventilatora. Dva ventilatora se nalaze na iza drive kaveza, dok su tri ostala intake ventilatora smještena između komora. Stakleni dio na vrhu panela može primiti tri dodatna 120 mm ventilatora, s klasičnim zamjenjivim filterima za prašinu na vrhu i dnu panela. Vodeno hlađenje je podržano s instalacijom do dva 120 mm x 360 mm radijatora.

Lian Li PC 09 5

Uključen je i RGB kit i kontroler, kojim graditelji sustava mogu odabrati svoj stil. Dolazi u dvije verzije, crnoj s crvenom trakom (PC-O9WRX)i potpuno crnoj boji (PC-O9WX).

Lian Li PC 09 f 008

Njegova dostupnost se očekuje sredinom lipnja. Cijena mu je 439 dolara (oko 2.892 kn).

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novo Lian Lijevo kućište ima dvostruku komoru - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.