MSI uvodi novu seriju barebone računala pod imenom Aegis

MSI uvodi novu seriju barebone računala pod imenom Aegis

Kompanija MSI objavila je kako kreće s lansiranjem nove barebone gaming serije računala, Aegis.

Nakon što je MSI sredinom ožujka objavio kreiranje svog prvog i kompaktnog modularnog gaming računala, sada se okreće stvaranju potpuno nove serije barebone računala.

Novo kućište izgrađeno je kako bi pružilo dovoljno mjesta za velike grafičke kartice (do GTX 980 Ti) i matične ploče, dozvoljavajući vrlo jednostavan pristup za nadogradnju novim komponentama.

MSI Aegis 3
Ovo kompaktno kućište od 19,6 litara napravljeno je s ciljem revolucioniziranja estetike gaming desktopa, a kao rezultat rada od same "nule" je snažno, originalno i upečatljivo gaming barebone računalo koje se može lagano nositi okolo putem svojeg ugrađenog držača.

Aegis je opremljen sa sustavom hlađenja zvanim Silent Storm Cooling 2, koji prihvaća tri posebna protoka zraka od čega svaki posebno hladi drugu komponentu unutar kućišta (procesor, grafičku karticu i napajanje). Pod punim opterećenjem proizvodi buku od 32 dB. Komponente u Aegisu su lako dostupne i spremne za buduće nadogradnje u bilo kojem vremenu, bez obzira da li se radi o procesoru ili grafičkoj kartici.

MSI Aegis 4

Putem ugrađenih Mystic Light RGB LED svjetla na prednjoj strani korisnik može izabrati vlastitu boju koja će se prikazivati na kućištu. Uz to, ponuđeno je i nekoliko različitih načina osvijetljenja. Audio Boost 3 integiran je u Aegisovu matičnu ploču, za što bolji i kvalitetniji zvuk. Kako bi dodatno ojačao audio stranu, MSI je uključio i Nahimic Sound tehnologiju softvera.

MSI Aegis 2

Što se tiče komponenti, MSI pruža izbor procesora Core i5-6400 ili i7-6700, koji nemaju otključenu opciju. Podržani čipset matične ploče je Intel B150, koji omogućava dva SO-DIMM slota za maksimalno 32 GB DDR4 memorije. Za pitanje pohrane omogućen je jedan NVMe M.2 SSD, dva 3,5-inčna drive baya i jedan 2,5-inčni SSD bay. Podržan je jedan USB 3.1 (Gen 1, Type-C) i USB 2.0 (sa Super Charger 2 koji brzo puni uređaje poput tableta ili smartfona), te dva USB 2.0 i četiri USB 3.1 (Gen 1, Type-A) porta.

MSI Aegis 6

Dolazi s napajanjem od 350 Watta koji ima 80 Plus Bronze certifikat, što je vrlo malo za high-end grafičke kartice koje traže dosta napajanja. No, pošto se radi o barebone računalu, može ga se lako nadograditi s jačim napajanjem.

Od softvera zastupljeni su Gaming Center, Xsplit Gamecaster i Dragon Eye, koji dopušta gledanje YouTube videa ili Twitch streama i igranja igre istovremeno.

Za sada nema nikakvih informacija o cijeni ili dostupnosti.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI uvodi novu seriju barebone računala pod imenom Aegis - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.