Samsungov SSD T3 dolazi s kapacitetom od 2 TB

Samsungov SSD T3 dolazi s kapacitetom od 2 TB

Samsungov SSD T3 koji je najavljen na CES-u, postao je dostupan. 

Samsung je lansirao SSD T3 koji pruža terabajtni kapacitet pohrane, zahvaljujući kompanijinoj V-NAND tehnologiji. Njihov SSD tako dodatno pomiče granice za SSD-ove, pružajući model od 2 TB. Uz najveći model predstavljeni su i modeli u nižim kapacitetima, od 250 GB, 500 GB i 1 TB. Službena stranica navodi kako pruža brzinu transfera podataka od 450 MB/s. Nisu objavljeni podaci o uzastopnoj ili nasumičnoj brzini čitanja ili pisanja.

Sadrži metalno kućište koje štiti SSD od šokova, a može izdržati i silu od 1500G i pad od dva metra. Integrirani Thermal Guard sprječava pregrijavanje uređaja u ekstremnim temperaturama.

Kompatibilan je sa sučeljima USB 3.1, 3.0 i 2.0. Podržana je USB 3.1 Type C konekcija, čime je T3 postao kompatibilan s raznim uređajima, kao što su najnoviji Android mobiteli i tableti, računala s Windows ili Mac sustavom.

Korisnici tako mogu slati podatke s T3 na računalo i obratno, pristupiti sadržaju putem mobilnih uređaja, pregledati multimedijske sadržaje na uređajima s većim ekranom i još mnogo toga. Radi i s njihovom novom mobilnom aplikacijom za Android „Samsung Portable SSD“ koji podržava promjenu lozinke i provjeru pohrane. Za sigurnost je zadužena integrirana AES 256-bitna hardverska enkripcija.

Dimenzije mu iznose 74 x 58 x 10.5 mm (WxHxD), dok mu je težina 51 gram. Dolazi i s jamstvom od tri godine. Postao je dostupan od ovog mjeseca u Americi, Kini, Koreji i nekim europskim zemljama. Ubrzo nakon toga bit će dostupan i širom svijeta.

ssdt3 secS04

U idućem broju Vidija (br. 240) možete pročitati naš veliki test 28 SSD-ova, dok našu recenziju Samsungovog 650 Basic SSD-a možete pročitati ovdje.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsungov SSD T3 dolazi s kapacitetom od 2 TB - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.