Adata predstavlja XPG i Premier Pro microSDHC i SDXC kartice do 64 GB

Adata predstavlja XPG i Premier Pro microSDHC i SDXC kartice do 64 GB

Adata predstavila je nove modele svojih microSDHC/SDXC U3 kartica u kapacitetima od 16 do 64 GB.

XPG serija kartica pruža 95 MB/s brzinu čitanja i 90 MB/s brzinu pisanja. Sposobna je prihvatiti i veće video formate renderirane u Ultra HD 4K rezoluciji.

Adata XPG 2

Svi modeli iz oba dvije serije imaju ugrađeni visokokvalitetni MLC Flash, koji osigurava pouzdane performanse i izdržljivost za što duže trajanje proizvoda.

Također, posjeduju mogućnost ispravljanja pogrešnog koda kako bi ojačali integritet podataka, a uz to su i otporne na vodu, strujni šok, statiku, X-zrake i ekstremne temperature (od 85 do -25 celzijusa), navodi službena stranica.

Adata XPG 3

 

Za razliku od nje, Premier Pro modeli su dizajnirani i testirani za akcelerometrijske aplikacije, kao što su akcijske kamere. Prozivodi imaju IPX7 certifikat, što znači da mogu izdržati do 30 minuta uranjanja u jedan metar vode.

Adata Prem

Svaka kartica pruža UHS-I U3 performanse, što je trenutno postavljeno kao najjača definicija od strane SD Card udruženja, s brzinom čitanja od 95 MB/s. XPG serija ima brzinu pisanja 90 MB/s, dok se za Premier Pro ne navodi.XPG model od 64 GB tako može spremiti 80 minuta 100Mbps Ultra HD videa, 5.740 slika od 24 MP itd. Premier Pro model od 64 GB može primiti do 560 minuta 1080p videa pri 30 fps-a.

Za sada nema nikakvih detalja o dostupnosti ili cijeni ovih modela.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Adata predstavlja XPG i Premier Pro microSDHC i SDXC kartice do 64 GB - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.