MSI uvodi novu seriju matičnih ploča Gaming Carbon

MSI uvodi novu seriju matičnih ploča Gaming Carbon

Nova serija ploča sastoji se, za sada, od dvije ploče za različite platforme: X99A Godlike Gaming Carbon i Z170A Gaming Pro Carbon.

Svaka od tih ploča dolazi s površinom od karbonskog vlakna i kompanijinim "Mystic Light" RGB LED opcijom, koje se može kontrolirati putem MSI Gaming aplikacije.

Z170A Gaming Pro Carbon ima podršku za PCI-e grafičku karticu, tzv. Steel Armor sustav koji štiti signale od elektromagnetske interferencije i omogućuje i instalaciju puno težih grafičkih kartica. Podržani su Intelovi Core, Pentium, Celeron procesori za LGA 1151 socket. Posjeduje četiri DDR4 DIMM slota s kapacitetom do 64 GB i brzine 3300 MHz. Slotovi za proširenje iznose dva za PCI-e 3.0 x16 i 3.0 x1 te tri legacy PCI. Tu je i Turbo M.2 32Gb/s, Turbo U.2 ready, USB 3.1 Gen2 Type-C, Type-A combo i SATA Express 10 Gb/s. Komponente imaju certifikat 5. vojne klase, dolazeći s novim Titanium Chokeovima.

Z170A Gaming Pro Carbon 2

Od ostalih zanimljivih opcija tu su Guard-Pro (bolja zaštita i energetska učinkovitost), multi-GPU, Game Boost (više FPS-a u igrama s jednom tipkom), Gaming Hotkey (pokretanje najdražih igara jednom tipkom) i kompatibilnost s vodenim hlađenjem.

hokey screenShoot

X99A Godlike Gaming Carbon dolazi s kompanijinim patentiranim Turbo socketom, koji daje dodatne procesorske kontakte i bolje overclocking rezultate Intelovih Core i7 Extreme Edition procesora koje podržava.

X99A MSI 1

Podržava quad-kanalnu DDR4-3400 memoriju do 128 GB, multi-GPU u quad formatu, Turbo U.2 i M.2 SSD, Nahimic audio pojačanje. Ekspanzijski slotovi uključuju pet PCI-e 3.0 x16 slotova, za pohranu 10 SATA III portova i dva SATA Express. Tu je još i USB 3.1 (Type-C) i DoubleShot-X3 Pro za kombiniranje Killer WiFi s dva Killer LAN-a za gaming online.

X99A MSI 2

Oba imaju i Audio boost 3, s tim da X99A pruža Pro verziju zvučne kartice. Dostupni su u tamnocrnoj boji. Informacije o cijeni ili dostupnosti nisu objavljene, no očekuju se na tržištu uskoro.

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

MSI uvodi novu seriju matičnih ploča Gaming Carbon - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.