EVGA predstavila GTX 970 s hibridnim hlađenjem

EVGA predstavila GTX 970 s hibridnim hlađenjem

Vodeno hlađenje polako postaje sve popularnije i zastupljenije kod kompjuterskih komponenti.

Iako je prije manje od godinu dana bila situacija da jedino najskuplje grafičke kartice imaju vodeno hlađenja, nova EVGA-ova grafička kartica mijenja tu situaciju. Njihova kartica nije prva koja je niže klase s vodenim hlađenjem, ali je prva s najavom GeForce GTX 970 gaming kartice.

Dolazi s 1164 CUDA jezgri, podrškom za 2-way i 3-way SLI i 4 GB GDDR5 memorije. Memorijsko sučelje mu je 256-bitno, s brzinom bandwitha od 224,3 GB/s, navodi službena stranica.

970 Hybrid Product Image

Uključeno je jamstvo od tri godine i programi kao što su Precision X (overclocking), OC Scanner X te podrška za Nvdijine tehnologije (G-Sync, GameStream, GameWorks, Dynamic Super Resolution itd.).

EVGA pruža razne modele drugačijih GTX 970 kartica koje variraju u taktu, tvrdeći kako Hybrid cooler snižava temperaturu GPU-a za 40 stupnjeva, u odnosu na standardnu verziju.

Precision X16 Image

Njihov sustav zatvorene petlje i 120 mm radijatora viđen je i na drugim njihovim proizvodima, no nikad na ovako niskoj cijeni kartice. Cijena GTX 970 Hybrid Gaming kartice je 400 dolara (oko 2.816 kn), što je za 60 dolara više od klasične kartice.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

EVGA predstavila GTX 970 s hibridnim hlađenjem - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.