Predbilježbe za novi Samsung Gear VR su započele

Predbilježbe za novi Samsung Gear VR su započele

U prodaju kreće finalna verzija Samsung Gear VR naočala koja donosi puno Oculus iskustvo.

Samsung je spreman "sezonu blagdana" (Božić, Novu Godinu) obogatiti svojim novim Samsung Gear VR headsetom, za koji je upravo započeo primati predbilježbe na Amazonu, Best Buyu i Samsung.com portalu, a isporuke će krenuti 20. studenog 2015.

Za razliku od developerskih Innovator Edition headsetova koji se već nalaze neko vrijeme na tržištu, novi Gear VR je 19% lakši, te donosi bolje ergonomske značajke, kao i potpuno redizajnirani touchpad za lakšu navigaciju.

Pored toga, Gear VR je sada kompatibilan s većim brojem Samsungovih telefona, uključujući Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge.

U priopćenju Oculusa se navodi kako će na dan lansiranja za Gear VR stići "tuceti novih igara", a pomoću Oculus Video značajke moći ćete gledati čak 9.000 video filmova s Vimeo servisa, te pratiti žive prijenose na Twitchu.

Headset donosi i značajku Oculus 360 Photos koja će vam omogućiti i gledanje fotografija u 360 stupnjeva, kojih je, kako kažu, više od 200.000.

I na kraju, Oculus kaže kako jedna od uzbudljivih značajki dolazi u obliku Oculus Social značajke, koja omogućuje druženje s vašim prijateljima u virtualnom svijetu. To znači da ćete moći izabrati svog avatara, pronaći frendove, te u njihovom društvu gledati video filmove bilo gdje u svijetu.

Cijena Gear VR-a iznosi 99 dolara (673 kn).

Evo kako izgleda jedna od igara namijenjenih za Gear VR.

Izvor: Vidi.hr

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predbilježbe za novi Samsung Gear VR su započele - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.