Novi Vidi u prodaji: Dronovi, gaming miševi, televizori za EP, HTC 10...

Novi Vidi u prodaji: Dronovi, gaming miševi, televizori za EP, HTC 10...

U prodaji je novi broj časopisa Vidi. U temi broja pisali smo o Dronovima, testirali smo gamerske miševe, istražili koji su najbolji televizori na tržištu, donosimo savjete za izbjegavanje dark patternsa i najčešćih problema pri nadogradnji Linuxa. Složili smo vlastiti pametni dom, testirali HTC 10 i još mnogo toga. 

 Donosimo vam vodič za slaganje vlastitog drona uz detaljan opis svih potrebnih komponenti. Testirali smo u Vidilabu i najnoviji DJI Phantom, ali i iskušali profesionalne dronove za ozbiljnije poslove, kao i za utrke dronova. Istražili smo koji su najpopularniji modeli i za koje se sve svrhe koriste dronovi te za vas proučili zakonsku regulativu za let bespilotnim letjelicama.

dron 3


U usporednom testu isprobali smo gaming miševe do 400 kuna. U Vidilabu smo priveli čak 20 gaming miševa u rasponu od 100 do 400 kuna i nakon baterije testova donijeli naš pravorijek o apsolutno najboljem i najisplativijem mišu. Tu je naravno i pregled tehnologije kao i opis svakog pojedinačnog modela.

Miševi zajedno 3
S obzirom da je nogometni Euro pred vratima, a hrvatska reprezentacija se plasirala, pripremili smo veliku temu koja će vam pomoći da odaberete idealni televizor za EP. Uz temu smo odabrali i top modele s hrvatskog tržišta, ali i one televizore koje ne možemo preporučiti za kupnju.

Grundig
U hardverskoj rubrici testirali smo novi HTC 10 kao i novi Appleov iPhone SE. Iz AMD-a je stigao novi APU A10-7680K, iz Panasonica odlična 4k kamera i skupi, ali odlični televizor 65DX900E. Testirali smo laptope iz Asusovog i Acerovog tabora te Lenovo All in One dvojac. Za kraj hardverske rubrike obradili smo temu koja odgovara na pitanje koliko vam doista RAM-a treba u grafičkim karticama.

HTC 10 2

HTC 10

 

Cijela Europa nariče zbog nedostatka IT kadrova, pa je pred studentima IT fakulteta i učilišta potencijalno svijetla budućnost. Kako dodatno doprinjeti boljim izgledima za uspješnu karijeru pročitajte u našoj temi o Ljetnoj IT praksi u poznatim tvrtkama.

Pripremili smo i zanimljivu temu koja se bavi slaganjem pametnog i sigurnog doma, pisali smo o problemu Dark patternsa na internetskim stranicama, a stručnjaci za izradu i dizajn weba savjetovali su kako se nositi s tim problemom.

drawer

Android N

 

U softverskom dijelu predstavili smo novitete Android N verzije operativnog sustava. Za sve koji se muče s updateom Linuxa, donosimo top probleme i savjete kako ih riješiti, a u programerskoj rubrici bavili smo se WhoAPI servisom za provjeru domena.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Novi Vidi u prodaji: Dronovi, gaming miševi, televizori za EP, HTC 10... - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.