Kućne nadzorne kamere - 5.0 out of 5 based on 1 vote
Kućne nadzorne kamere

Kućne nadzorne kamere

Privatni big brother

Sigurnost bi trebala svima biti imperativ, a osiguravanje doma nikada nije bilo lakše nego sada. S mnogim modelima IP nadzornih kamera dovoljno je imati samo smartphone

Obuzme li vas osjećaj brige i straha kada niste kod kuće, da vam se netko mota oko ulaznih vrata ili prozora? Zanima vas što vam radi ljubimac dok ste na radnom mjestu? Najbolji način da se riješite brige je postavljanje nadzornih kamera u vaš dom. Nekad je instalacija bilo kakve nadzorne kamere zahtijevala zvanje profesionalca, postavljanje servera za snimanje te povlačenja više desetaka metara razno raznih kabela. Danas su stvari puno jednostavnije, a consumer market je prepun IP kamera koje mogu raditi žičano ili bežično. Pritom imamo širok izbor rezolucija, od 360p do Full HD dok se 720p rezolucija kristalizira kao najpametniji izbor između uloženog i dobivenog.

U jedan test smo objedinili razne modele iz više cjenovnih kategorija. Od sedam kamera na testu, samo su dvije bile u potpunosti namijenjene eksterijerima, s IP certifikatima. Kamere u testu nude veću fleksibilnost nego konvencionalni nadzorni sustavi, budući da se snimljenom materijalu može pristupati preko web portala ili još jednostavnije, putem aplikacije na smartphoneu.

Ovdje se ipak ne radi o naprednim web kamerama koje posjeduju mogućnost spajanja na kućnu mrežu već se radi ustvari o malenim nadzornim sustavima integriranim u same kamere. Daleko smo došli od CCTV kamera koje su bile samo malo napredniji objektiv s prosječnim senzorom, u najboljem slučaju okružen IR diodama.

(Stranica 1 od 11)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 11)
Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Kućne nadzorne kamere - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.