Huawei predstavio nove proizvode za naše tržište

Huawei predstavio nove proizvode za naše tržište

Od novih proizvoda koje ćete uskoro moći kupiti tu su već poznati MatePad 11, kao i novi laptop ali i kompletan desktop sustav.

Približava se jesen, a s njom dolaze i već nam poznate "back to school" akcije te Huawei priprema atraktivne ponude sa novim proizvodima. Tu je već najavljivani MatePad 11, solidan mid-range tablet visokih performansi i pristupačne cijene koji lagano može zamijeniti klasično prijenosno računalo za one koji primarno konzumiraju multimediju te rade sa office alatima. Tablet se može proširiti sa tipkovnicom te olovkom za još veću interaktivnost. Odlikuje ga Snapdragon procesor kao i osvježavanje 2K ekrana od 120 Hz pri 2K rezoluciji.

 

Huawei predstavlja 1

Osim tableta, dolazi nam i osvježeni Huawei MateBook X Pro sa najnovijom generacijom Intelovih mobilnih procesora što znači i naprednu Xe grafičku arhitekturu. Laptop ima 3:2 omjer ekrana što omogućuje iznimno tanke rubove sa svih strana, kao i daleko bolju preglednost web sadržaja kao i drugih office alata. Laptop ističe iznimno tanak i lagan dizajn uz solidnu snagu te impresivan 14" zaslon.

 

Huawei predstavlja 4

Nakon mainstream 24" monitora, sada na tržištu imamo i 28" profesionalni zaslon koji također dobiva 3:2 omjer za veću vertikalnu preglednost. Ima i impresivan zvučnik ugrađen direktno u stalak, a tu su i jedinstvene kontrole koje se nalaze ispod zaslona, a funkcioniraju na principu touchpada te su vrlo responzivne. Imali smo ih priliku isprobati i možemo reći da su kontrole vrlo intuitivne te se monitorom lagano upravlja.

 

Huawei predstavlja 3

Za kraj, predstavljeno je i Huawei računalo, Matestation S. Riječ je o MiniPC uredskom ili kućnom računalu koje će svojim performansama zadovoljiti većinu korisnika. Koristi se AMD Ryzen 4600G procesor s integriranom Vega grafikom koji može obavljati i značajno kompliciranije zadatke od onih u office ili kućnom okruženju, a moguće je i zaigrati jednostavnije naslove. Uz njega dobivate i 8 GB RAM memorije.

 

Huawei predstavlja 2

Bitan detalj koji je bio istaknut svakako je vrlo jednostavno povezivanje između Huaweijevih proizvoda, boli da povezujete mobitel s računalom ili tabletom ili tablet s laptopom, sve konekcije su moguće i jednostavno se uspostavljaju kako biste proširili radno okruženje te lagano prebacili podatke između uređaja.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Huawei predstavio nove proizvode za naše tržište - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.