Predstavljen MOVETIME Family Watch MT30 sat za roditeljski nadzor

Predstavljen MOVETIME Family Watch MT30 sat za roditeljski nadzor

Tvrtke TCL Communication i Qualcomm Technologies predstavile su na IFA 2017 sajmu u Berlinu TCL-ov  pametni sat Alcatel MOVETIME Family Watch MT30, temeljen na platformi Qualcomm Snapdragon Wear 2100, koji pomaže roditeljima da ostanu povezani s djecom pomoću najnovije tehnologije.
 

Novi sat, povezan s mobilnim telefonom, zabavni je svakodnevni prijatelj djeci, koji im omogućuje da nazovu ili pošalju poruku roditeljima i odabranim prijateljima, a istodobno pruža mogućnost točnog praćenja lokacije djeteta i određene geolokacijske granice ako djeca izađu iz predefinirane zone.

MOVETIME Family Watch MT30 ima šareni zaslon osjetljiv na dodir jednostavan za korištenje djeci. Djeca tako mogu dodati prijatelje putem Bluetooth veze, slati smajliće i poruke te se igrati s ugrađenim igrama. Naravno, roditelji su uvijek u kontaktu zahvaljujući namjenskoj aplikaciji.

Kompaktan i dizajniran da stane na male dječje zglobove, MOVETIME Family Watch MT30 dolazi s promjenjivim zaslonom i narukvicama. Zahvaljujući mobilnom povezivanju omogućuje roditeljima i djeci razmjenu poruka i poziva, a baterija mu može potrajati do 2 dana s jednim punjenjem.

Sat roditeljima omogućuje pozicioniranje na otvorenom i zatvorenom prostoru, dvosmjerne pozive i postavljanje određene geolokacije za praćenje zahvaljujući integriranim GPS mogućnostima na platformi Snapdragon Wear 2100.

SOS tipka na satu omogućuje uređaju da pozove u pomoć u hitnim slučajevima i bude precizno lociran, a značajka postavljene geolokacije može poslati upozorenja kada uređaj izađe iz predefinirane zone. Roditelji mogu pogledati djetetovu lokaciju tijekom cijelog dana putem namjenske aplikacije i kontaktirati uređaj. Pored toga MOVETIME Family Watch MT30 omogućuje djeci da si naprave popis obveza i funkciju podsjetnika iz čega djeca uče upravljati vlastitim vremenom.

Veliki izbor Alcatelovih mobilnih uređaja možete pronaći na Mobis.hr


Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Predstavljen MOVETIME Family Watch MT30 sat za roditeljski nadzor - VidiLAB - QR Code Friendly
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.