Honor Magic5 Pro od sada i u Hrvatskoj

Honor Magic5 Pro od sada i u Hrvatskoj

Pro model Honor5 serije dolazi s svim aspektima poboljšanim za zahtjevnije korisnike.

Magic5 Pro novi he flagship mobitel za Honor koji donosi Uz 6,81-inčni LTPO zaslon zakrivljen sa sve četiri strane, a opremljen i novom tehnologijom osvjetljenja zaslona, zbog čega HONOR Magic5 Pro pruža svjetlinu do 1800 nita u prikazu HDR sadržaja. Uživanje u videozapisima i filmovima kroz optimiziranu kvalitetu prikaza garantira i HDR10+ i IMAX Enhanced certifikat.

HONOR Magic5 Pro donosi sustav trostruke kamere koja se sastoji od 50MP širokokutne, 50MP ultra-širokokutne i 50MP telefoto kamere. S povećanom veličinom senzora i većim otvorom blende, HONOR Magic5 Pro donosi fotografije visoke razlučivosti s profinjenim detaljima, bez obzira na uvjete osvjetljenja.

 

HONOR_Magic5_Pro_stigao_u_Hrvatsku_poznate_cijene_i_primamljiva_posebna_ponuda_1.jpg

Računalni optički algoritam koji nadopunjuje sustav kamere te poboljšava jasnoću slike pri 3,5x-100x digitalnom zumiranju.

Performanse su također vrijedne premium segmenta sa Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom koji jamči vrhunske performanse u svim zadacima, pa tako i konektivnosti. Sve to pokreće baterija kapaciteta 5100 mAh, s podrškom za HONOR SuperCharge 66W žično i 50W bežično punjenje.

 

HONOR_Magic5_Pro_stigao_u_Hrvatsku_poznate_cijene_i_primamljiva_posebna_ponuda_22.jpg

HONOR Magic5 Pro koristi UFS 4.0 memoriju koja nudi nevjerojatne brzine pohrane do 4000 Mbps, što je 100-postotno poboljšanje u odnosu na UFS 3.1. Uređaj dolazi i s najnovijim LPDDR5X DRAM-om.

HONOR Magic5 Pro u Hrvatskoj je dostupan u boji Midnight Black. Uređaj je dostupan u ponudi A1, Telemacha i Sancta Domenice, uz preporučenu maloprodajnu cijenu od 1.199 eura, s time da atrenutno traje i akcija pa kupci dobivaju i Honor Watch GS 3 na poklon.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Honor Magic5 Pro od sada i u Hrvatskoj - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.