Garmin predstavio nove Fretrex 801 i 901 modele za naprednu navigaciju

Garmin predstavio nove Fretrex 801 i 901 modele za naprednu navigaciju

Nova serija Foretrex uređaja, dolazi s čitljivim zaslonom, naprednim navigacijskim senzorima i do 1000 sati trajanja baterije.

najnovije dodatke svojim navigacijskim satovima za zapešće s GPS-om za vanjske i taktičke aplikacije. Foretrex 801 i 901 održavaju korisnike na pravom putu zahvaljujući multi-band tehnologiji prijema signala za poboljšanu pozicijsku točnost, posebnim taktičkim i balističkim funkcijama te do 100 sati trajanja baterije u zadanim postavkama praćenja ili do 1000 sati u ekspedicijskom načinu rada.

Foretrex 901 također pomaže pojednostaviti rješenja za ciljanje u preciznim natjecanjima s puškom s ugrađenim Applied Ballistics (AB) i integracijom Garmin aplikacije AB Synapse.

 

Ciljane funkcije

Foretrex 801 i 901 sada nude funkcije Stealth Mode i Kill Switch kako bi podržali korisnike smještene na osjetljivim područjima. Korisnici mogu koristiti Stealth Mode, koji bilježi prijeđene udaljenosti bez zabilježavanja podataka o lokaciji, tijekom treninga ili operacija.

Korištenjem ove funkcije osigurava se da korisnici mogu koristiti Foretrex 801 i 901 - čak i učitati zabilježene podatke - bez brige o otkrivanju informacija o lokaciji. Stealth Mode štiti operativnu sigurnost ne bilježeći podatke o lokaciji na uređaj, što je korisno u slučaju gubitka uređaja.

Aktiviranje Kill Switch tipke brzo vraća uređaj na tvorničke postavke, odbacujući sve pohranjene podatke.

 

Zahvaljujući integraciji Applied Ballistics Elite, Foretrex serija postala je pouzdan alat za natjecateljske strijelce u Precision Rifle Series (PRS) i Extreme Long Range (ELR) događajima. Uz Applied Ballistics Elite, Foretrex 901 sada je kompatibilan s aplikacijom AB Synapse kako bi korisnicima pružio više pojednostavljenih rješenja za pucanje.

Kada se preuzme na kompatibilni pametni telefon, ova aplikacija omogućuje korisnicima da upravljaju balističkim profilima na svom Foretrex 901 dok integrirani Applied Ballistics pruža rješenja vrhunske tehnologije za izračunavanje putanje puške na velikoj udaljenosti.

 

Bolja navigacija

Podržavaju vanjske ANT+ senzore i kompatibilni su s Garmin uređajima, poput inReach-a. Kada se upari s kompatibilnim uređajem inReach, korisnici mogu izravno primati poruke inReach-a na uređaj i po potrebi aktivirati interaktivni SOS prema Garmin Responsesm centru, koji je dostupan 24/7 i kojim upravlja osoblje tvrtke Garmin.

Kada se upare s kompatibilnim pametnim telefonom, oba modela mogu iskoristiti vrijedne funkcije aplikacije Garmin Explore za planiranje, navigaciju i pregled njihove sljedeće avanture. Čak i kada su izvan mreže, aplikacija omogućuje korisnicima da učitaju rute i točke puta na svoje uređaje sa ili bez Wi-Fi-ja ili mobilne usluge.

Povezane funkcije poput pametnih obavijesti također omogućuju korisniku primanje e-pošte, poruka i upozorenja na uređaju, uz automatsko učitavanje u Garmin Connect i LiveTrack.

 

Odlična izdržljivost

Koristeći dvije zamjenjive AAA baterije (nisu uključene), Foretrex 801 i 901 imaju vijek trajanja baterije do 100 sati u jedno-sekundnom praćenju, te do 1000 sati u ekspedicijskom načinu rada, tako da korisnici mogu više pažnje usmjeriti na zadatak koji imaju pred sobom, a manje na trajanje baterije.

Koristeći novi, lako čitljivi 2,2-inčni monokromatski zaslon, podaci na zaslonu mogu se vidjeti u različitim uvjetima osvjetljenja, čak i kada se koriste noćne naočale. Izrađeni su izdržljivo i otporni su na vanjske uvjete, a uređaji su izgrađeni prema vojnom standardu (MIL-STD-810) za toplinu, udarce i imaju IPX7 vodootpornu ocjenu.

 

Foretrex 801 je dostupan po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od €299,99, a Foretrex 901 po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od €649,99. Za više informacija posjetite garmin.com/outdoor.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Garmin predstavio nove Fretrex 801 i 901 modele za naprednu navigaciju - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.