TCL 85C735

TCL 85C735

Jedini način za pravi TV gaming

Novi televizori, osim novih tehnologija, donose i sve veće dijagonale do razine da sada već trebate ozbiljno razmišljati o dizajnu interijera ako želite vrhunsko iskustvo.

TCL-ova C serija televizora iznimno je popularna jer po atraktivnoj cijeni donosi QLED tehnologiju i do sa DirectLED osvjetljenjem što ga stavlja u odličnu poziciju na tržištu. Cijelu priču zaokružuje novi Google TV operativni sustav sa već poznatim morem podržanih aplikacija i mogućnosti. 

 

tcl_6.jpg

C735 modeli zamjenjuju prošlogodišnju C725 seriju, a donose neke vrlo atraktivne specifikacije pa ih se svakako isplati pogledati. Osim već spomenute QLED tehnologije koja se izborila kao bolja verzija standardnih VA panela zahvaljujući žarkijim bojama koje može prikazati, a samim time i širem spektru boja za sveobuhvatnu HDR kvalitetu.

 

tcl_tv_2.jpeg

TV dolazi u 4K rezoluciji što je obvezno za dijagonalu od 85", a tu je naravno i moderna brzina osvježavanja od 120 Hz koja će se odraziti u nevjerojatnom iskustvu gaminga na modernim konzolama, ali i PC računalima.

TV podržava HDR i Dolby Vision reprodukciju kojoj pomažu 1296 micro-dimming zone za precizno prilagođavanje slike kod visokog kontrasta. Za gaming, podržani su ALLM kao i prilagođavanje brzine osvježavanja slike izvoru.

 

tcl_tv_3.jpeg

Za zvuk tu su dva 10 W zvučnika i jedan 20 W dubokotonac te TV prepoznaje DTS-HD kao i Dolby Atmos codece tako da gotovo svi streaming servisi mogu ponuditi najbolji mogući zvuk.

Imajte na umu da televizor bez stalka ima dimenzije od 1893 x 1086 x 78 milimetra, a sa stalkom se dižu na 1905 x 1156 x 364 milimetra.

 

tcl_5v2.jpg

Ovo nije TCL-ova flagship serija, već se radi o mid-range ponudi, a to se najbolje vidi po maksimalnoj svjetlini od 350 nitsa koja ipak neće biti dovoljna za pravo premium HDR iskustvo koje nude nešto skuplji modeli.

 

Ovaj ogroman 85-inčni TV možete kupiti u Pevexu po posebnoj promo cijeni od 12.999,00 kuna te nosi puno 2+3 godine kasko jamstvo.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

TCL 85C735 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.