TCL predstavio niz proizvoda na CES 2022 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
TCL predstavio niz proizvoda na CES 2022

TCL predstavio niz proizvoda na CES 2022

TCL novu godinu otvara sa najavom brojnih proizvoda, od osvježenih televizora s novim tehnologijama do potpuno novih uređaja za ovaj brend.

TCL je kod nas možda najpoznatiji po atraktivnim i pristupačnim televizorima, no vrlo je aktivan i u premium segmentu te je puno uložio u razvoj Mini-LED panela. Novi modeli dolaze sa 144 Hz osvježavanjem, idealnim za gaming na novim konzolama ali i preko PC-ja.

 

tclx925pro tvd small

Mini-Led tehnologija omogućuje iznimnu maksimalnu svjetlinu kao i selektivno gašenje pozadinskog osvjetljenja, te će novi televizori od TCL-a imati do 1.000 zona za još atraktivniji HDR prikaz.

Fokusiraju se i na "XL" televizore sa 80+" dijagonalama sa još tanjim zaslonima zahvalujući novoj "OD Zero" tehnologiji proizvodnje za manji razmak izmešu pozadinskog osvjetljenja i samog panela.

 

Novi tableti i drugi prijenosni uređaji

TCL je predstavio i nove tablete, od osnovnog TCL TAB 8 4G za jednostavne zadatke, TAB 10L za zabavu te tri TCL TKEE tableta različitih dijagonala za djecu.

Najzanimljiviji je novi TCL NXTPAPER 10S, tablet druge generacije sa jedinstvenim IPS zaslonom koji koristi dodatan NCVM sloj koji odbija vanjsko svijetlo. Najlakše ga je usporediti sa eInk tabletima, no nudi punu širinu boja i Android sučelje.

 

2480 1750 max

Koristi se transreflektivnim zaslonom koji se najbolje vidi na jakom sunčevom svijetlu, dok za mrak ima vlastito klasično osvjetljenje.

Osim tableta, TCL lansira i svoj prvi laptop, TCL BOOK 14 Go koji će koristiti Qualcommov ARM procesor te nuditi dugo trajanje baterije po atraktivnoj cijeni, idealan za studentski život, ali i office zadatke, pogotovo sa 4G konektivnošću.

 

2480 1750 max

Tu su i nove TCL naočale, NXTWEAR AIR koje ove godine donose puno lakše kućište za još ugodnije gledanje. Podsjetimo, radi se o naočalama koje s unutarnje strane imaju male FullHD zaslone, a korisnicima daju dojam gledanja velikog televizora radi blizine očima. 

 

1920 1080 max

Idealne su za one koji žele privatnost dok gledaju filmove ili rade primjerice na putovanjima ili javnim mjestima. S uređajima se povezuju USB-C kablom tako da nisu zaključane na specifičnu platformu.

 

TCL i AI x IoT

Osim standardnih proizvoda, TCL se želi proširiti u generalni IoT svijet sa brojnim proizvodima za vaš dom koji bi se centralno kontrolirali putem televizora, no naravno i mobilnom aplikacijom. 

Tako da u svojoj ponudi imaju sve više uređaja poput pročišćivača zraka ili robotskih usisivača koji se lagano mogu usmjeriti iz udobnosti vašeg kauča.

Ocijeni sadržaj
(1 Glasaj)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

TCL predstavio niz proizvoda na CES 2022 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.