Samsung predstavio nove Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 preklopne mobitele

Samsung predstavio nove Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 preklopne mobitele

Galaxy Unpacked 2021: Get Ready to Unfold predstavila najnovije preklopne pametne telefone Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G koji predstavljaju treću generaciju preklopnih pametnih telefona tvrtke.

Galaxy Z Fold3

Zahvaljujući svom 7.6-inčnom Infinity Flex Display zaslonu, korisnici Galaxy Z Fold3 pametnog telefona mogu uživati u istinski filmskom doživljaju svog omiljenog sadržaja.

Ukupnom iskustvu dodatno doprinosi i dizajn kamere, skrivene ispod zaslona, čime ne smeta prikazu na zaslonu. Zaslon također ima višu svjetlinu od prošlog modela bez više potrošnje energije.

 

1_Galaxy_Z_Fold3.jpg

Galaxy Z Fold3 omogućava podršku za poznatu S Pen olovku koja se proslavila na Galaxy Note seriji pametnih telefona. U kombinaciji s dvostrukim preklopnim zaslonom, korisnici pomoću S Pen olovke mogu maksimalno iskoristiti mogućnosti multitaskinga na ovom uređaju.

Flex Mode način rada na Galaxy Z Fold3 pametnim telefonima pruža iznimne mogućnosti za multitasking. Primjerice, korisnik se u isto vrijeme može pridružiti video pozivu na prednjem zaslonu, dok na glavnom zaslonu vodi bilješke. Nadalje, Galaxy Z Fold3 donosi i ažuriranu Multi-Active tehnologiju12 prikaza prozora za korištenje više aplikacija odjednom na velikom zaslonu.

 

Galaxy Z Flip3

Galaxy Z Flip3 omogućava korisnicima da se izraze na vlastiti način zahvaljujućim elegantnom dizajnu s redizajniranim Cover Screenom, prednjim zaslonom sada je četiri puta veći, što omogućava lakše čitanje notifikacija i poruka bez potrebe rasklapanja pametnog telefona.

Glatkoću korištenja Cover Screen zaslona također podržava brzina osvježavanja od 120 Hz.

 

3__Galaxy_Z_Flip3.jpg

Galaxy Z Flip3 omogućava korisnicima da snime zapanjujući portret ili selfie bez upotrebe ruku, uz Flex Mode način rada.

Dok je na prethodnim modelima u sklopljenom stanju bilo moguće snimiti samo fotografiju, sada je pomoću sučelja na Cover Screen prednjem zaslonu moguće snimiti i videozapis pomoću Quick Shot opcije. Sve što korisnik treba napraviti je dva puta kliknuti tipku za uključivanje pametnog telefona.

 

Razvoj sučelja i aplikacija

Samsung je proširio svoju suradnju s partnerima kao što su Google i Microsoft za izradu prilagođenih aplikacija. Tako novi uređaji iz Galaxy Z serije donose optimizirano vođenje video poziva putem aplikacije Microsoft Teams na temelju Flex Mode načina rada za najbolje korisničko iskustvo.

 

4_Galaxy_Z_Fold3.jpg

Isto tako, aplikacija koja donosi novosti je i Microsoft Outlook koji podržava način rada u dvostrukom prikazu, gdje je e-poštu moguće istovremeno na jednom zaslonu čitati mail u cijelosti, a na drugom vidjeti popis s prethodnim pregledom baš kao na računalu.

 

Galaxy Z Fold3 te Galaxy Z Flip3 moguće nabaviti po preporučenim maloprodajnim cijenama:

· Galaxy Z Fold3 5G 512 GB: 14.559 HRK

· Galaxy Z Fold3 5G 256 GB: 13.999 HRK

· Galaxy Z Flip3 5G 128 GB: 7.699 HRK

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio nove Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 preklopne mobitele - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.