Samsung predstavio novi gaming monitor: Odyssey Neo G9

Samsung predstavio novi gaming monitor: Odyssey Neo G9

Lansirana je nova linija zakrivljenih gejming monitora, Odyssey Neo G9 (G95NA), koji su unaprijeđeni s Quantum Mini LED tehnologijom.

Odyssey Neo G9 baziran je na tehnologiji koju je uveo trenutni Odyssey G9, te ima ultraširoki 49-inčni zaslon s omjerom zaslona od 32:9 koji omogućuju Dual Quad High-Definition rezolucija 5.120 × 1.440 s nevjerojatnom brzinom osvježavanja od 240Hz.

Futuristička i impresivna zakrivljenost monitora od 1000R certificirana je od strane TÜV Rheinland, dodijelivši joj certifikat Eye Comfort.

 

Odyssey_Neo_G9_1.jpg

Odyssey Neo G9 dolazi s Adaptive Sync i HDMI2.1 VRR (Variable Refresh Rate) putem HDMI 2.1 priključka, te isto tako podržava NVIDIA G-SYNC i AMD FreeSync Premium Pro značajke za dinamično gejming iskustvo ovisno o ostatku hardvera u računalu.

Dodatno, Quantum Matrix tehnologija, koja koristi poboljšanu 12-bitnu gradaciju za bolju kontrolu izvora svjetla - Quantum Mini LED diode čine tamna područja tamnijim, a svijetla područja svjetlijima zahvaljujući 2.048 zona za zatamnjenje zaslona.

 

Odyssey_Neo_G9_2.jpg

Na taj način osigurava se korisnicima da uživaju u sadržaju baš onako kako je i zamišljeno. Quantum HDR 2000 nudi najveću svjetlinu od 2.000 nita, uz certifikat primljen od VDE-a te uz statički omjer kontrasta od 1.000.000:1.

Samsungov Odyssey Neo G9 s Quantum Mini LED moguće je nabaviti u Hrvatskoj od 9. kolovoza s preporučenom maloprodajnom cijenom od 16.748 HRK.

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Samsung predstavio novi gaming monitor: Odyssey Neo G9 - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.