Philips predstavlja svoje prve gaming slušalice

Philips predstavlja svoje prve gaming slušalice

Philips je svoj portfelj proširio dodavanjem dvaju gaming slušalica kojima ulaze i u gaming periferiju.

Lagani dizajn, prilagodljiva traka za glavu i mekani jastuci osiguravaju optimalno prianjanje i dugotrajnu udobnost nošenja u dvama različitim modelima: Philips TAGH301BL i Philips TAGH401BL.

Philips TAGH301BL lagane su i udobne za nošenje, a koriste i PU jastučiće u samim slušalicama za osjećaj hlašenja tijekom korištenja. Imaju svega 211 grama, te se sa uređajima povezuju žicom od 1,8 m koja završava sa standardnim 3,5 mm audio izlazom. Slušalice na sebi imaju mogućnosti upravljanja audiom kao i mikrofon koji vjerno reproducira ljudski govor.

Neodimijski zvučnik od 40 mm pruža zvuk bez zvučnih izobličenja, istodobno osiguravajući čist zvuk i bogate, podebljane basove. Zatvoreni dizajn pruža izvrsnu zvučnu izolaciju za uživanje u svakom detalju; zvučna izolacija je potrebna ako igrate u bučnom okruženju kako biste se usredotočili na ono što radite.

 

Philips TAGH401BL korak su više za gamere. Koristi se Dirac HD/3D pruža dramatičnu nadogradnju kvalitete zvuka s preciznim virtualnim surround prostornim pozicioniranjem za prirodno i čisto audioiskustvo. Ova značajka dostupna je korisnicima Windows računala, koji mogu upravljati 3D i HD tehnologijom izravno s ugrađenih kontrola nakon instalacije.

Ovi precizno uravnoteženi zvučnici mogu vam pomoći u više igara kako biste bili sigurni da vas protivnik neće iznenaditi. Kabel od 2,5 metra završava priključkom USB 2.0 za intuitivno povezivanje i brzi prijenos podataka, a ima ugrađen i daljinski upravljač za prilagođavanje glasnoće zvučnika i utišavanje mikrofona. Kroz linijsku kontrolu možete jednostavno prilagoditi surround zvuk između Stereo, 3D i HD sadržaja. Nema više prevrtanja za isključivanje zvuka tijekom igara; uvijek ćete biti spremni za komunikaciju sa suigračima.

 

Slušalice Philips TAGH301BL i Philips TAGH401BL bit će dostupne od kolovoza 2021. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 284,3 kune i 449,3 kune.

 

 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Philips predstavlja svoje prve gaming slušalice - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.