Usporedni test televizora VELIKOG FORMATA

Usporedni test televizora VELIKOG FORMATA

Veliki ekrani za nogometna uzbuđenja

Blagdani i Svjetsko nogometno prvenstveno su pred vratima. Pravo vrijeme za kupnju novog televizora. Testirali smo stoga najpopularnije OLED televizore s tržišta koji su tradicionalno ponajbolji za prikaz sportskog sadržaja kako bismo doznali koji je najbolji za užitak u nogometnim uzbuđenjima. Uz to donosimo i test nekoliko jeftinijih atraktivnih QLED modela koji predstavljaju „best buy“ alternativu televizorima visoke klase.

Svjetsko nogometno prvenstvo i blagdani su pred vratima. Usprkos recesiji i inflaciji mnogi će duboko zavući ruku u džepove kako bi pribavili novi televizor za uživanje u nogometnim uzbuđenjima praćenja puta Al Rihle, službene lopte prvenstva. Prodavači će zasigurno pripremiti atraktivne prodajne akcije kako bi dodatno privukli kupce.

Kako u gomili dostupnih modela odabrati televizor? Koje su tehnologije trenutno najaktualnije i nude ponajbolju kvalitetu slike? Isplati li se dublje posegnuti u džep i kupiti high end televizor ili će mainstream modeli biti sasvim dobar odabir?

Pokušali smo pronaći odgovore na ova pitanja tako da smo testirali neke od najnovijih modela televizora poznatih, ali i onih manje poznatih proizvođača.

Srećom, svi su proizvođači do sada predstavili sve modele za 2022. godinu, tako da je ponuda aktualna. Mnogi su svojim najatraktivnijim modelim televizora predvidjeli start prodaje taman pred početak Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru.

U skladu s tim, u prošlih je nekoliko mjeseci kroz našu redakciju prodefilirao poveći broj televizora raznih proizvođača. Sve redom je riječ o najnovijim modelima za 2022. godinu, nakrcanima zanimljivim tehnološkim unaprjeđenjima.

Testirane modele televizora možemo podijeliti u dvije osnovne kategorije. Prvu čine OLED televizori vrhunske klase. Zašto OLED? Jednostavno. Ta tehnologija u ovom trenutku omogućuje ponajbolju kvalitetu slike, a pritom je svojim osobinama najpogodnija za prikaz sportskog sadržaja.

Drugu kategoriju testiranih televizora čine mainstream modeli koji se većinom temelje na QLED tehnologiji. Ovi su televizori zanimljiva, cjenovno povoljnija alternativa za sve korisnike koji žele jeftiniji, a opet dobar i kvalitetan moderan TV prijamnik.

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Usporedni test televizora VELIKOG FORMATA - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.