Božićni palac gore za kupnju: Koji flagship telefon odabrati

Božićni palac gore za kupnju: Koji flagship telefon odabrati

Top 5 pametni telefoni

Pametni telefoni i dalje su među najpopularnijim hardverom. Ako se želite počastiti novim flagship smartphoneom za blagdane, pročešljali smo ponudu hrvatskih trgovina i probrali top modele koje se isplati potražiti na sniženjima.

Ako postoji najbolje vrijeme za kupnju premium mobitela, brojne akcije i popusti svakako ovo blagdansko vrijeme čine idealnim zbog, ovisno naravno o brendu, osjetnih pojeftinjenja. Bilo da želite mobitel s vrhunskim zaslonom, performansama u bezgraničnom gejmingu ili kamere koje i u najzahtjevnijim uvjetima mogu konkurirati fotoaparatima, sada je pravo vrijeme za ubosti dugo željeni uređaj.

 

flagship pro tip

 

Galaxy Z Flip3 sluzbeno

Samsung Galaxy Z Flip3 5G

Za: Samsung Galaxy Z Flip3 5G kulminacija je brojnih tehnologija koje je Samsung razvijao kako bi na tržište donio nešto novo. Tehnologija koja je donedavno bila nezamisliva za svakodnevno korištenje sada ima i certifikat na vodootpornost unatoč preklopnom zaslonu. Pametni telefon u džepu zauzima upola manje prostora te stane u svake hlače ili torbicu s punom funkcionalnošću kada ga otvorite. AMOLED tehnologija dolazi do izražaja kroz fenomenalni prikaz ekrana i kod potrošnje baterije koja je i dalje razumna. Za svakodnevne radnje poput pregledavanja poruka, gledanja notifikacija ili poziva ne trebate otvarati mobitel jer imate manji funkcionalan vanjski zaslon za takve kraće radnje što svakako produžuje život preklopnog mehanizma mobitela, a otvarate ga kada želite odgovoriti na poziv ili poruku. Koristi se naravno najjači Snapdragon čipset, a tu su i stereo zvučnici odlične kvalitete. Pametni telefon ima solidne kamere kako biste u svakom trenutku mogli okinuti idealnu sliku, kako god držali smartphone. Istaknimo kako zahvaljujući vanjskom zaslonu selfije kao i video uratke možete slikati glavnim stražnjim kamerama, dok presavijanjem pametnog telefona on može ostati na stolu dok se snimate selfie kamerom za lakše rukovanje.
Protiv: Potrebno je razdoblje navikavanja na preklopni mobitel jer dodaje korak svakoj radnji kada ga vadite i pospremate.
Zaslon: Vanjski – 260 x 512 piksela,
1,9” / 1080 x 2640 piksela, 6,7”, 120 fps
Memorija: 8 GB RAM, 256 GB pohrana
SoC: Snapdragon 888
Stražnje kamere: 12 MP širokokutna // 12 MP ultraširokokutna
Selfie kamera: 10 MP širokokutna
Viđeno u: edigital.hr
Cijena: 7.303,68 kuna

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Božićni palac gore za kupnju: Koji flagship telefon odabrati - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.