Palac gore za kupnju laptopa za sve namjene

Palac gore za kupnju laptopa za sve namjene

Najbolji omjer cijene i kvalitete

Donosimo vam po našem mišljenju šest boljih prijenosnika koji vam svojim jedinstvenim mogućnostima nude solidne opcije uz različite cjenovne mogućnosti. Danas se za vaš novac mogu dobiti iznimni uređaji, bitno je samo malo pronjuškati ponudu prije konačne kupnje.



Taj dio posla smo odradili za vas te će vas svaki od ponuđenih laptopa zadovoljiti, ili razveseliti nekoga voljenog. Od svestranih preklopivih laptopa, do gaming modela, svatko može naći nešto za sebe. Drđali smo se nekih standarada ispod kojih vas ipak savjetujemo da ne idete, te je tako sveukupna ponuda sastavljena od FullHD zaslona IPS tehnologije.

Pored toga, za radnu memoriju laptop treba barem 8 GB RAM memorije te ispod toga ne idemo. Nadalje, savjetujemo da pri kupnji tražite najnovije procesore kako od Intela, tako i od AMD-a. Performanse su sa zadnjom generacijom skočile, a noviji procesori također lakše dekodiraju video sadržaj što rezultira manjom potrošnjom baterije.

Baterija je još jedna stvar na koju treba obratiti pozornost, no teško je znati kako će vas služiti jer o njenom radu ovisi dosta faktora, ponajprije vaš način korištenja. Generalno, novi procesori AMD-a kao i Intela imaju podjednake performanse u radu baterije.

Na kraju, cijena također ovisi i o dućanu, kao i o trenutnim popustima. Mi smo izlistali dućane i cijene gdje smo našli najbolje ponude.

 

(Stranica 1 od 5)
« Prev All Pages Next » (Stranica 1 od 5)
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

// možda će vas zanimati

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.

Skeniraj QR Code mobitelom i ponesi ovu stranicu sa sobom

Palac gore za kupnju laptopa za sve namjene - VidiLAB - QR Code Friendly

Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.