Office 2016 službeno dolazi 22.rujna

Office 2016 službeno dolazi 22.rujna

Microsoft je još u ožujku ove godine najavio Office 2016 IT Pro and Developer Preview, dajući uvid u mnoga unaprijeđivanja svog Office-a, kao što je prevencija od gubitka podataka. Iako su kružile glasine o datumu izlaska novog Office-a, sada je na službenom blogu konačno i potvrđen datum izlaska Office-a 2016 za Windows.

Datum izlaska je 22. rujna. Unaprijeđeni su mnogi detalji za Office i Office 365 pretplatnike i uvedeni novi alati i resursi, navodi službena stranica.
Korisnici koji koriste Office 365 ProPlus (pretplatnici aplikacija Officea namijenjenih tvrtkama i organizacijama) će i dalje dobivati mjesečne opcije i sigurnosna ažuriranja kao i do sada. Ovaj pristup ažuriranju zvan Current Branch dobit će novu verziju, koja izlazi 22.rujna.
Zahvaljujući mnogim komentarima korisnika Office 365 ProPlus, pojavit će se i nova opcija, Current Branch for Buisness (CBB), koja donosi opciju tri kumulativna ažuriranja u godinu dana. Prva verzija CBB-a najavljena je za veljaču 2016. godine. Office 365 Personal i Office 365 Home korisnici mogu početi instalirati 2016 aplikacije 22.rujna sa offfice.com stranice, a automatska ažuriranja kreću u listopadu.

Novi Office dodaje podršku za prevencija od gubitka podataka za sve aplikacije Office-a, multi-faktor autentifikaciju, pa čak i tehnički trening Microsoft Cloud Roadshow. Microsoft će pružiti besplatni tehnički trening u trajanju od dva dana u 12 svjetskih gradova, među kojima su dva europska grada London i Kopenhagen. 

Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Newsletter prijava


Kako izgleda naš posljednji newsletter pogledajte na ovom linku.
Copyright © by: VIDI-TO d.o.o. Sva prava pridržana.